Annons

Annons

Tutorials: 7 snygga (och enkla!) frisyrer till midsommarBehöver du hårinspo inför midsommar? FRIDA listar sju frisyrer du garanterat kommer att inspireras av!

Nu är det äntligen snart midsommar! En dag då många vill känna sig lite extra fina – särskilt i håret. Vill du köra på något annat än midsommarkransen? Vi på FRIDA älskar tutorials, och har hittat flera fina midsommarfrisyrer. Spana in videoklippen nedan.

Annons

Läs även: 20 snygga midsommarklänningar (under 300 kr!)

1. Slarvig uppsättning med en twist

Den här uppsättningen är så fin och romantisk. Plocka lite blommor och stick in i uppsättningen för extra midsommarkänsla.

2.Summer beach waves

En superfin frisyr som är perfekt för dig som du har lite längre hår, och påminner oss om allt strandhäng vi vill göra i sommar.

3.Upprullad håruppsättning

Den här uppsättningen ska både vara enkel och hålla länge. Perfekt lösning om det skulle bli regn på midsommar.

4. Flera flätor i en

Så sjukt snyggt – eller hur?! Det här måste vi bara prova.

5. Rosetten

Hur snygg är inte den här varianten till half-bun? Riktigt sommarfin tycker vi! Spola 2 minuter in i filmen för att se hur man gör den.

6. Rosett i hästsvansen

Eller så kan man göra rosetten som en hästsvans. Varför har vi inte kommit på det här innan? Du kommer garanterat få många komplimanger för den här frisyren.

7. Plattat hår med en kransuppsättning

En rolig idé när man vill göra något extra i plattat hår. Den här uppsättningen påminner ju faktiskt lite om en midsommarkrans.

Läs även:
Tre vanliga (och oväntade!) missar som förstör ditt hår
Piercade flätor är hetaste trenden på Instagram
Tutorial: Crown braid är trendigaste frisyren i vår

Foto: Pinterest

Annons
Annons


AnnonsLaddar