Annons

Annons

Snart kan Instagrams största förändring vara härAlla sociala medier förändras med tiden och Instagram är en app som växer i en rasande fart. Nu finns det stora planer för att göra om den helt!

I den nya uppdateringen av Instagram kan du förvänta dig en sjukt stor förändring, och vi vet inte om vi gillar det eller inte… De senaste bilderna i ditt flöde kommer nämligen inte att hamna högst upp längre, utan det ska i stället de bilder, som Instagram tror att du gillar mest, göra.

Annons

Läs mer: Instagrams bästa nyhet är här (det var på tiden!)

Instagram avslöjade nämligen i ett blogginlägg att de hade en helt ny idé som kommer att testas på användarna. Såhär står det på bloggen:

Gilla FRIDA på Facebook

”Du kanske blir förvånad när du får höra att människor i snitt missar 70 procent av sina flöden. När Instagram har växt har det blivit svårare att hänga med i alla foton och videos som människor delar. Det betyder att du kanske inte ser de inlägg du bryr dig om mest.”

Läs mer: Nu är sångerskan störst på Instagram

Instagram kommer därför att ändra om i flödet så att de inlägg som appen tror att du bryr dig mest om hamnar överst, oavsett när de postades. I vilken ordning de kommer att hamna i baseras på allt från användarens relation till den som postar inlägget till när inlägget kom upp.

”Alla inlägg kommer fortfarande att finnas där, bara i en annan ordning. Om din favoritmusiker delar en video från kvällens konsert kommer den vänta på dig när du vaknar, oavsett hur många konton du följer eller vilken tidszon du bor i”, skriver de.

Bara om några månader kommer uppdateringen att lanseras, men om användarna inte tycker om den har Instagram lovat att lyssna och i så fall byta tillbaka till hur det ser ut i dag.

Vad tycker du om det här?!

Läs mer om Instagram:
Här är bilderna som gör att folk avföljer dig på Instagram
19 tecken på att du är rätt beroende av Instagram
Bevisat: Här är Instagram-filtret som ger dig flest likes

Annons
Annons


AnnonsLaddar