Annons

Annons

Snapchats nya uppdatering kan göra dig till lokalkändisAtt kunna lägga upp stories på Snapchat är inget nytt, men nu ska det bli enklare för dig att sprida dina stories så att hela den stad du är i kan se dem!

Snart kommer förmodligen en ny uppdatering av Snapchat kunna göra alla dina stories synliga för hela världen – eller i alla fall för dem som är i samma stad som du! Den nya funktionen kallas för story explorer och testas just nu i New York och Los Angeles.

Annons

Med story explorer ska du kunna swipea uppåt för att kunna hitta fler stories som handlar om samma sak som den du just tittat på. Om du exempelvis kollar på Justin Bieber i Stockholm kan din story synas för alla som är intresserade av just den konserten.

Gilla FRIDA på Facebook

Snapchat har nämligen koll på tid, plats och genre för din story och kan därmed leverera den till de personer som vill titta. Hur coolt (eller läskigt?)?!

Om testet i New York och Los Angeles går bra kommer funktionen att lanseras över hela världen. Vi hoppas, för visst vore det coolt?

Läs mer om Snapchat:
Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat
Hela listan: Det betyder ALLA emojis på Snapchat
Varning! Snapchat-viruset kan förstöra din mobil

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar