Annons

Annons

Snapchats nya uppdatering gör dig till kändisDu kan bli känd genom Youtube, Instagram och Vine - och nu kan du även bli känd på Snapchat!

Redan i november skrev vi om en uppdatering som ryktades komma på Snapchat. Den nya funktionen fokuserar på dina stories – och ska göra dem synliga för många fler än de som faktiskt följer dig.

Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat

Annons

Uppdateringen heter Story explorer och ger dig möjligheten att antingen dela din story som vanligt eller alternativet Complete the challenge. Då står det så här:

Medan du är här kan du posta snaps till Complete the challenge, en story sammansatt av Snapchat. OBS: Snaps du postar kan ses av alla.

Gilla FRIDA på Facebook

Vad händer då? Jo, din story blir offentlig och syns för de som postat liknande storys. Till exempel: om du är på Justin Biebers konsert i Stockholm i höst så syns din story för alla som är intresserade av den konserten. Hur bra?!

Men hur funkar det då? Snapchat har koll på tid, plats och genre för din story och ska då rikta den till personer som vill titta. Har du fått den nya uppdateringen?!

Kolla in:
Nu gör Snapchat om heta chatt-funktionen
11 personer alla har på Snapchat (jo, du också!)
Dina Snapchat-bilder är INTE hemliga längre

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar