Annons

Annons

Snapchats nya funktion gör allt SÅ mycket lättareSnapchat släpper nya funktioner lite hela tiden, vilket vi såklart gillar. Den här gången gillar vi uppdateringen extra mycket!

När du först laddade ner Snapchat till din telefon så var det så spännande att bilderna och klippen som du skickade bara existerade i några sekunder. Sedan försvann spänningen och blev självklart och nu glömmer du nästan bort att bilder som inte tas via Snapchat faktiskt fortsätter finnas.

Annons

Guide: Så får du ALLA troféer på Snapchat

Men nu släpper Snapchat en helt ny funktion som ska göra att du kan spara dina snaps och stories och återanvända dem! Visst, du har alltid kunnat spara ner det du snapat men nu samlas de inte i din kamerarulle utan i appen, i en mapp som heter Memories. När du sedan lägger upp gamla bilder igen så hamnar det en vit ram runt som visar att bilderna inte är nya.

Snapchat förklarar den nya funktionen Memories som ”en personlig samling av dina absoluta favoritögonblick som finns nedanför din skärm”. Uppdateringen ska finnas tillgänglig inom ungefär en månad. Tycker du att det känns luddigt? Kolla in klippet här nedanför så blir det tydligare, vi lovar!

Läs även:
11 personer alla har på Snapchat (jo, du också!)
Nu gör Snapchat om hela chatt-funktionen
OMG! Nu tar föräldrarna över Snapchat

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar