Annons

Annons

Snapchats hemliga uppdatering ändrar ”My story” för alltid

snapchat annonser

Snapchat släpper annonser i sin nya uppdatering.Har du koll på Snapchats nya, hemliga uppdatering som väntas lanseras inom kort? Om inte - läs det här och se hur My story kommer att ändras.

Det har länge varit känt att Snapchat jagar sätt att tjäna pengar. Appen, som i dag är gratis, har visserligen Discover där företag kan göra reklam och köpa platser – men nu kommer det att börja dyka upp annonser mellan dina vänners stories.

Annons

snapchat annonser
Snapchat vill tjäna pengar på annonser mellan stories.

Amerikanska sajten TechCrunch rapporterar att det i en kommande uppdatering kommer att läggas annonser mellan varje väns story, och annonserna kommer inte att gå att klicka bort. Däremot säger Snapchat själva att annonserna ska ”vara roliga att titta på”, och att de aldrig kommer att avbryta en story utan ligga emellan.

Gilla FRIDA på Facebook

Uppdateringen, som har varit hemlig fram tills nu, har redan börjat rullas ut på en del amerikanska användares Snapchat. När funktionen med annonser når Sverige är ännu oklart.

Vad som också har väckt reaktioner på nätet är huruvida Snapchat kommer att fortsätta vara gratis framöver. Vissa misstänker att Snapchat kommer att bli en app som du får betala för om du vill slippa reklam i framtiden, något som dock inte har kommenterats av Snapchat själva.

Läs mer om Snapchat:
Så får du alla troféer på Snapchat
8 lösningar på vanliga Snapchat-problem
Här är appen som sägs vara bättre än Snapchat
Förklaringen: Det betyder alla emojis på Snapchat
Här är kändisarnas privata Snapchat-konton

Annons
Annons


AnnonsLaddar