Annons

Annons

Snapchats galna (och sjukt läskiga!) uppdatering!Snapchats nya uppdatering gör att du kan skicka bilder med HELT galna (men så roliga!) 3D-effekter.

När ungefär 100 miljoner personer dagligen använder Snapchat blir det givetvis en stor grej när en uppdatering släpps. Som nu! Den nya uppdateringen innebär roliga fotoeffekter som du kan lägga till din selfie. Det är inte ett filter som läggs på, utan snarare att objektiv som lägger till 3D-effekterna innan du tar din selfie. Håll ditt finger på skärmen, mitt i ditt ansikte, och håll tills panelen med effekter dyker upp längst ner.

Annons

Läs också: Så får du fler följare på Snapchat (expertens bästa knep!)

Varför inte kräkas regnbågar, se ut som ett sjukt läskigt monster eller förvandla dig själv till en rynkig gamling? Just nu finns det bara sju olika varianter, men vi lovar att du inte kommer att tröttna i första taget! Vi är säkra på att detta bara är början och att flera effekter kommer att komma, och ärligt talat kan vi knappt vänta…

Under Inställningar > Hantera > Kompis-emojis kan du se vad alla tecken bredvid dina vänners namn betyder. Du har även fått ett troféskåp där du kommer att låsa upp en ny emoji beroende på hur många snap-poäng du har. Exakt vad den uppdateringen betyder är vi inte helt säkra på.

Såhär såg det ut när Emmi på redaktionen testade den nya uppdateringen:
IMG_2613
IMG_2615
IMG_2616
IMG_2614

Happy snapping!

Annons
Annons


AnnonsLaddar