Annons

Annons

Beautyvåren 2018: Säsongens största skönhetstrender

Beautyvåren 2018: Säsongens största skönhetstrender


Blek och kylig? Håll ut! En riktig färgexplosion väntar i sminkhyllorna. Vi har listat de största trenderna inom smink, hår och naglar inför våren 2018.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att handla på nätet. Läs mer här

Smink

Läppglans
Ett billigt, festligt och återfuktande alternativ till alla matta, uttorkande läppstift som regerat på läppfronten de senaste åren. Dags att frossa i gloss!


1. Läppglans från Max Factor.
2. Läppglans från Nyx.
3. Läppglans från Milani Cosmetics.

Annons

Färgglada ögonlock
Minns du när man som liten gick hem med en kompis och lekte skönhetssalong? Lånade mammas smink för att kladda på ett tjockt lager färgstark ögonskugga? Tänk exakt så när du sminkar dig 2018. Grönt, orange, lila, blått kvittar, bara det är färggrant.


1. Ögonskugga från Nyx.
2. Ögonskuggspalett från BH Cosmetics.
3. Ögonskuggspalett från Models Own.

Bling bling vid ögonen
Under de stora modevisningarna på catwalken i år har vi sett massor av pärlor i olika storlekar och former. Hetast är att smycka ögonen med flera små pärlor á Gigi Hadid. Perfekt till en vågad partylook.


Strasstenar från Make up store.

Naglar

Sträckat
I nagelväg 2018 är det allt eller inget som gäller. Neutrala, nakna naglar kläs i enbart ett eller två tunna sträck. Matcha med ett randigt mobilskal för att vara helrätt i vår.

Långa rundade naglar
Glöm nedbitna naglar och långa spetsiga klor. Till våren låter vi naglarna växa sig långa men behålla sin naturliga form.

Hår

Blomster i håret
Tänk fejk-kransar i alla dess former inför Midsommar – så ser hårmodet ut inför våren 2018. Blommor i håret är hett när de första solstrålarna visar sig och vårens picknickar och grillkvällar tar fart.

Avancerade hästsvansar 
Nu är det dags att plocka fram alla gamla böcker med avancerade flätor och klicka in på tutorials med coola uppsättningar. I år gäller det att lära sig göra den där flätan runt tofsen i hästsvansen. Hejdå simpel hästsvans!

Vårens trendfärger

Guld och glitter
Förmodligen den största trenden på catwalken inför våren. Smeta guld på kindbenen och ögonlocket och blinga till det med glitter i ögonvrån eller varför inte på läppglanset på läppen?

Lila
Denna mjuka ton som vi ofta bar som barn slår igenom stort under 2018. Inte bara i inredningsväg och i modet utan också i sminkhyllan. Satsa på en färg i pastell till vardags och en starkare ton i lavendel till fest.

Blått
Testa en blå sotning istället för den klassiska svarta. Köp en blå mascara eller en ljusblå ögonskugga om du vill fräscha upp vardagssminket. Går du all in med en blå eyeliner, blå naglar tillsammans med en blå outfit så är du hemma.

Läs mer!
13 sminkhörnor vi alla vill ha i vårt rum
12 snygga kändisfrisyrer att inspireras av i vår
Tre nytänkande och spännande skönhetsuppfinningar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar