Artikeln innehåller reklamlänkar
Vinterns fem största skönhetstrender

Vinterns fem största skönhetstrender

Det händer alltid någonting nytt i skönhetsvärlden. Spana in säsongens hetaste trender här!

Rengör med kol

En ingrediens som du kan lägga till i din hudvårdsrutin är aktivt kol. Den passar extra bra för dig som har akne eller fet hy. Kolet drar till sig orenheter och rengör porerna. Finns bland annat som cleanser och masker.

Cleanser, Bioré (länk till Apprl).

Tatuerade bryn

Ögonbrynen är fortfarande i fokus och det går att tatuera dem för att permanent få ett fylligt resultat. Vill du inte gå så långt finns det massor av produkter som skapar definierade bryn. Den senaste är en gel du applicerar på brynen, för att dra av två timmar senare. Då har du jämnt fyllda bryn som håller i upp till tre dagar.

Ögonbrynsgel, Maybelline (länk till Apprl).

Maska mera

När K-beauty, koreansk skönhet, blev stort i resten av världen slog sheet masks igenom. I och med att du har arket på dig under hela tiden masken verkar så dunstar inte ingredienserna bort utan effekten, som ingredienserna ska ge, maximeras.

Sheet mask, Holika Holika (länk till Apprl).

Rätt nyans

Hudtonen förändras ofta beroende på säsong – många blir ljusare på vintern och får mer färg på sommaren. Vill du inte köpa ny foundation varje gång kan du i stället testa pigmentdroppar som justerar nyansen. Finns i både mörk och ljus ton!

Color blender, IsaDora (länk till Apprl).

Magnetiska fransar

Drömmer du om långa ögonfransar? Då måste du hålla koll på det senaste inom lösfransar – nämligen en magnetisk variant. I stället för att applicera fransarna med lim så sitter det små magneter på fransraden som gör att de hålls på plats. Än så länge finns det inget märke som säljer dem i Sverige men de går att beställa online.

Läs mer!
Nio matta läppglans som håller det de lovar
12 lyxiga adventskalendrar fyllda med skönhetsprodukter
Så döljer du en finne – på två minuter