ANNONSSAMARBETE MED CERAVE

Träningsprofilen Fanny Ahlfors hudvårdsrutin: ”Behöver bara två produkter”

Wellnessinspiratören Fanny Ahlfors har fler än 250,000 följare på Instagram. Hennes Tiktok, där hon lägger upp träningsklipp som sprids i raketfart över världen, når en dryg miljon. Med löpning, simning, klättring och styrketräning på schemat måste hudvårdsrutinen vara både effektiv och supersnabb.

När Fanny Ahlfors, som hittas under namnet @fanny_josefine i sociala medier, inte tränar arbetar hon med sina sociala kanaler och agerar rådgivare åt företag som vill ha hjälp med sin sociala medie-strategi. Vi är många som fascinerats av Fannys beslutsamhet och råstyrka, uthållighet och engagemang. Och inte minst hennes kloka råd och sunda inställning till kroppen och träningen. Med löpning, simning, klättring och styrketräning inplanerat varje vecka måste hudvårdsrutinen vara snabbt avklarad.

– Den största utmaningen för mig är att jag tillbringar några timmar i veckan i simhallen. Det torkar ut huden och jag blir väldigt torr. Då är det viktigt att tvätta noga och återfukta.

Fanny Ahlfors vill ha en snabb men effektiv hudvårdsrutin och gillar att kunna använda en kräm till både kropp och ansikte.

Fanny Ahlfors hade problem med finnar i tonåren och hade då en hudvårdsrutin som innehöll många produkter.

– När jag var yngre höll jag på mycket med krämer eftersom jag hade dålig hy. Nu prioriterar jag inte det, nu prioriterar jag enkelhet istället.

Bland produkterna från CeraVe finns bland annat en återfuktande rengöring och en kräm för torr hud. Det är den perfekta vinterduon för den som vill ha en snabb och enkel hudvårdsrutin som samtidigt är effektivt återfuktande i upp till 24 timmar.

– Jag kan rekommendera den till alla som vill att det ska vara enkelt. Den har en skön konsistens och är utan parfym, säger Fanny.

Fanny Ahlfors har en aktiv livsstil och behöver långverkande hudvårdsprodukter.

Med en aktiv livsstil gillar Fanny Ahlfors också att effekten vara länge.

– CeraVe frigör aktiva ingredienser under 24 timmar för en långvarig återfuktning av huden. Den kan också användas för både ansiktet och kroppen, konstaterar hon.

Den perfekta vinterduon från CeraVe

CeraVe lanserades i Sverige 2018. Produktserien, som bland annat består av en återfuktande rengöring och en effektiv och långverkande fuktkräm, är utvecklad tillsammans med dermatologer. Den är skapad med det revolutionerande formuleringssystemet MultiVesicular Emulsion System (MVE) som frigör återfuktande ingredienser löpande, lager för lager, för hålla huden mjuk och smidig hela dagen. Produkterna är också berikade med tre essentiella ceramider, fettsyror och andra lipider som bidrar till att stärka hudens naturliga, skyddande barriär. Ta hand om din hud i vinter!

TV: 8 peppiga konton att följa på Instagram
0:56

Efter reklamen: TV: 8 peppiga konton att följa på Instagram

(0:56)