Tjuvkika på Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA – då lanseras det

Tv-profilen och bloggerskan Bianca Ingrosso har släppt flera egna parfymer och smyckeskollektioner. Nu är det dags för hennes största satsning hittills – sminkmärket CAIA Cosmetics.

Idag den 20 november lanserades CAIA Cosmetics, Bianca Ingrossos nya sminkmärke.

Enligt Ingrosso är kosmetiken ”av högsta kvalitet” och på märkets nystartade Instagramkonto har följarna redan kunnat tjuvkika på några av produkterna, bland annat en ögonskuggspalett.

https://www.instagram.com/p/BqIM0vhj4nR/

Paletten har ett brett färgspektrum som sträcker sig från skört ljusa nyanser till dova mörka toner med en perfekt blandning av matt, skimmer och metallic. Helt enkelt min drömpalett”, skriver Bianca på sin blogg och förklarar vidare att den utgår från de färger hon själv alltid velat ha i en palett.

https://www.instagram.com/p/BqJ9OKLjwmK/

CAIA Cosmetics hemsida lanseras klockan 10.00 under tisdagen och sminkmärket kommer inte att finnas hos någon återförsäljare eller i en fysisk butik, utan endast online.

Bianca är både nervös och förväntansfull inför släppet, berättar hon på bloggen.

Jag är väldigt stolt att mitt kreativa jag har skapat detta. Det är verkligen jag och mitt team som har gjort det här och inte någon annan. När jag tittar på den färdiga produkten så inser jag att den kan mäta sig med många av dem finaste kosmetikamärkena i världen. Och att lilla jag har skapat denna palett är faktiskt lite svårt för mig att ta in.

Bianca Ingrosso visar upp den nya sminkpaletten:

Läs mer:

Kylie Jenner släpper ny sminkkollektion till jul och nyår 

Foto: CAIA Cosmetics//Instagram