Artikeln innehåller reklamlänkar
Therese Lindgren startar skönhetsmärke – så bra är produkterna

Therese Lindgren startar skönhetsmärke – så bra är produkterna

Sedan Therese Lindgren startade sin Youtube-kanal har hon associerats med skönhet och veganism. Nu lanserar hon Indy beauty – med fokus på just dessa två saker.

Det har länge ryktats om att Therese Lindgren skulle starta ett eget skönhetsmärke. Nu har hon själv berättat om produkterna i en video och från och med idag går det att shoppa sortimentet.

Vi på FRIDA har tagit emot ett pressbud med samtliga produkter och har hittills testat följande:

1. Smooth body lotion från Indy Beauty (länk till Apprl).
2. The Moisturising bomb facial mask från Indy Beauty (länk till Apprl).
3. The Velvety hand cream vanilla från Indy Beauty (länk till Apprl).

Omdöme: Produkterna är fint förpackade i stilrena, rosa förpackningar som vi gärna har framme. Att de är veganska har få missat och det är kanske där som just produkterna sticker ut som mest. De doftar gott och återfuktar bra – men det är tveksamt om hudvårdserien hjälper till att motverka finnar eller jobbar med andra svårare hudproblem.

För att få ut optimalt av serien fungerar de bäst för en normal eller lite torrare hy. Handkräm och body lotion går snabbt in i huden men en av testpersonerna nämner ordet ”vattnig”. De är med andra ord inte speciellt feta utan fungerar bäst för en daglig återfuktning utan att förändra hur det är idag.

Däremot sticker fuktmasken ut lite extra. Testpersonen har en typiskt vintertorr hy och efter att ha använt masken två kvällar i rad syns en tydligt förbättring. Det här är en produkt som kommer få en plats i badrumshyllan och fortsätta användas!

Prisklassen, hela serien igenom, är helt klart överkomlig och produkterna passar perfekt nu på vintern när det är vanligt att ha en lite torrare hudtyp.


1. Rich cleansing mousse från Indy Beauty (länk till Apprl).
2. Refresing water lily facial toner från Indy Beauty (länk till Apprl).
3. Moisturising facial oil från Indy Beauty (länk till Apprl).

Läs mer!
12 anledningar till att Therese Lindgren inspirerar oss varje dag
12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals
Therese Lindgren: ”Tanken var aldrig att jag skulle bli vegetarian eller vegan”

Foto: Pressbild