Artikeln innehåller reklamlänkar
FRIDA testar: Här är bästa highlightern

FRIDA testar: Här är bästa highlightern

Ge ditt ansikte ett härligt glow med hjälp av en highlighter. FRIDA-redaktionen har testat sex varianter och utsett vilken som gör jobbet bäst.

”Master Strobing Liquid”, Maybelline. (länk till Apprl)
Omdömde: En flytande och perfekt konsistens. I badrummets ljus syntes den inte alls så testpersonen tog på flera lager, men fick sedan flera komplimanger för den under dagen så den syns bra i dagsljus. Den sitter bra hela dagen och passar bäst till vardags. Till fest behövs lite mer glittrande highlighter i puderform, enligt testpersonen. Helt klart prisvärd
Betyg: FFFF+

”True Match Liquid Glow Illuminator”, L’oréal. (länk till Apprl)
Omdöme: Vill du se ut som YouTubern Anty? Då har du hittat rätt! Här är en highlighter där färgen drar lite åt det rosa hållet och ger mycket glow. Produkten är väldigt dryg – det känns omöjligt att hela tuben ska ta slut. Sitter som en smäck, så se till att jobba bort eventuella kanter under appliceringen. En riktigt bra highlighter som inte bränner hål i plånboken.
Betyg: FFFFF

”Mary-Lou Manizer”, the Balm. (länk till Apprl)
Omdöme: En highlighter i puderform som går att använda både till vardag och fest beroende på hur stor mängd du applicerar. Ger fint glow som passar extra bra på sommaren tillsammans med ett solpuder. Den håller sig hela dagen men syns inte lika mycket framåt kvällen. Den sitter bra på huden och smular inte. Lättapplicerad!
Betyg: FFFF

”Strobing Highlighting Stick”, IsaDora. (länk till Apprl)Omdöme: Ett krämigt highlighter-stick med mycket skimmer. Är lätt att applicera men att bara dra sticket på ansiktet kan göra att resten av sminkningen dras ut om du har foundation under. Använd fingrarna istället! Den håller inte så bra, vilket förmodligen beror på konsistensen, men det är lätt att bättra på under dagen då du kan ha med den i väskan utan borste eller liknande.
Betyg: FFF

”Tilda”, Idun Minerals.
Omdöme: Ett pressat puder med rostatonat skimmer. Du får jobba ganska mycket för att få till ett synligt resultat och det där glowet du vill markera exempelvis kindbenen med uteblir. Däremot passar den bättre att använda i hela ansiktet för att ge lyster. Pristet är alldeles för högt med tanke på vad man får.


Betyg: FF

”Illuminator”, Nyx. (länk till Apprl)
Omdöme: Här är en produkt som ger naturligt glow – nästan lite för naturligt med tanke på att det knappt syns. Passar för den som vill ha en diskret look men det är ingen som kommer berömma dig för att highlightern är on point. Sitter dessvärre inte speciellt bra och är borta efter några timmar.
Betyg: FF

Läs också:
Åtta sätt att använda highlighter på
FRIDA testar locktänger
18 sminkpaletter du bara måste ha

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL