Artikeln innehåller reklamlänkar
mascara tiktok Sky High Mascara

Här är mascaran som trendar på TikTok – säljer slut på direkten

Har den ultimata mascaran hittats på TikTok? Maybellines nya Sky High Mascara sägs vara den bästa och säljs slut överallt! Här kan du köpa den just nu!

SHar du länge letat efter den perfekta mascaran som uppfyller alla dina krav? Det är svårt (vi vet) men nu verkar den ultimata varianten äntligen hittats och dessutom är den ingen dyrgrip utan en budgetvariant som sägs vara the best of the best.

Det var på TikTok som användaren jessica.eid_ i ett samarbete med Maybelline visade upp och testade deras nya Sky High Mascara. När hon sedan visade upp resultatet så väcktes snabbt intresset hos användarna och och många av dem valde att klicka hem den direkt och testa själva, även där ett strålande resultat. Det skapades snabbt en hashtagg för mascaran och #skyhighmascara har idag över 52 miljoner visningar på TikTok. Är den ultimata mascaran äntligen funnen?

Lash Sensational Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Den ger fransarna, och även de svåråtkomliga fransarna, både längd och volym från rot till topp, enligt The Zoe Report, något bland annat Metro Mode uppmärksammat. Även formulan uppmärksammas i artikeln som sägs öka fransarnas längd och fyllighet samtidigt som dem känns lätta.

Den virala hajpen har resulterat i att mascaran säljs slut hos butikerna hela tiden, även här i Sverige. Alla verkar ivriga på att testa den, kanske du med?

Här kan du köpa Maybelline Sky High Mascara just nu:

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Åhlens (länk till Åhléns).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Kicks (länk till Kicks).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Nordicfeel (länk till Nordicfeel).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Asos (länk till Apprl).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Feelunique (länk till Apprl).

Relaterade artiklar
Bianca Ingrosso släpper ny kollektion för Nelly – här är allt vi vet
Monki släpper alla hjärtans dag-kollektion – kika in den här
Nu är Barbiesminket äntligen här