Artikeln innehåller reklamlänkar
Skönhetsprodukterna vi inte skulle oss klara utan idag

Skönhetsprodukterna vi inte skulle oss klara utan idag

Idag tar du dem för givet i sminkväskan men tänk hur det var innan de fanns? Vi listar skönhetsprodukterna som vi aldrig mer vill vara utan.

Make up-svamp


Make up-svamp från Beautyblender (länk till Apprl).

Vi applicerade foundation med fingrarna och penslar (som mest skapade ett randigt resultat) innan Beautyblender lanserade sin sminksvamp. Sedan dess har flera märken gjort liknande äggformade svampar och vi tackar den varje morgon vi använder den.

Flytande läppstift


Liquid lipstick från IsaDora (länk till Apprl)

Nej, det är inte roligt när läppglanset eller läppstiftet försvinner så fort man äter eller dricker något. Lösningen stavas däremot liquid lipstick. Konsistens är som ett läppglans men blir matt som ett läppstift när det appliceras. Dessutom håller det hur länge som helst!

Snabbtorkande överlack


Överlack från Seche Vite (länk till Apprl).

Kommer du ihåg när du blåste på nagellacket för att det skulle torka? Tack vare överlack med gel-effekt går det betydligt snabbare att måla naglarna. Dessutom blir resultatet mer glansigt och håller längre. What’s not to love?

Brow pomade


Brow pomade från Nyx (länk till Apprl).

Konstigt namn men fantastisk produkt! Sedan det blev trendigt med välmarkerade och tjocka bryn har marknaden svämmat över med produkter för just det ändamålet. Pomaden, och dess krämiga formula, är en storfavorit som får tunna streck till bryn att se naturligt fylliga ut.

Contouring-palett


Contouring-palett från Viva la Diva (länk till Apprl).

Från att ha varit en trendprodukt och något som bara proffs använder till att finnas i många sminkväskor. Med en palett innehållandes både bronzer, highlighter och rouge blir det ännu enklare att känna sig som en make up-artist.

Roll on-eyeliner


Roll on-eyeliner från IsaDora (länk till Apprl).

En nyhet i sminkhyllan som kan kännas knepig till en början men som sen skapar den stadigaste eyeliner-vinge du gjort. Vi pratar om flytande eyeliners med ett litet hjul som du rullar längst fransraden.

Läs mer!
Fem enkla lösningar på dina foundation-problem
13 sminkhörnor vi alla vill ha i vårt rum
Så väljer du rätt mascaraborste – utifrån hur du vill ha dina fransar

Foto: IBL