Artikeln innehåller reklamlänkar
Sex beautyknep som får dig att känna dig snyggare (och piggare!)

Sex beautyknep som får dig att känna dig snyggare (och piggare!)

Vintern kanske inte är den period då vi känner oss som vårt mest snygga och härliga jag. Men det finns knep att ta till, som gör att vinterdeppen minskar.

1. Brun utan sol

Idag finns det så pass många utvecklade BUS-produkter att du inte behöver oroa dig för att bli orange. Vill du att det, på några timmar, ska se ut som att du har varit utomlands en vecka? Då är det här lösningen!

Brun utan sol ”Cocoa Brown 1 Hour” från Cocoa Brown (länk till Apprl).

2. Ny frisyr

Om du är redo för en större förändring är en ny frisyr med största sannolikhet det bästa knepet. Trött på ditt långa hår som bara känns stripigt och platt? Klipp av det i en trendig page!


Här hittar du fler bilder på kändisar i page!

3. Färga ögonbrynen

Att fixa brynen på salong är visserligen väldigt lyxigt men också ganska dyrt. För att dina ögonbryn ska bli mer markerade behövs däremot inget proffs – bara färgning för hemmabruk. Följ de här instruktionerna och du har snart brows on fleek.

Permanentfärgning av ögonbryn från Coloran (länk till Apprl).

4. Fina naglar

Du kanske inte orkar (eller vill) sminka dig i 20 minuter varje morgon men någonting som definitivt lyfter hela din look är snygga naglar. Låt dina händer sticka ut med mörka, glansiga naglar. Här kan du läsa om hur du gör manikyr hemma!

Nagellack ”Gel Nail Lacquer” från IsaDora (länk till Apprl).

5. Maska mera

Det är långt ifrån roligt att ha torr hy men på vintern blir det för många oundvikligt. Däremot går det att hjälpa hyn på traven med hjälp av en fuktmask. Passa på att sova med den över natten så vaknar du med en återfuktad hud. Fler tips för torr hud hittar du här!

Fuktbehandling ”LÄHDE Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask” från Lumene (länk till Apprl).

6. Let it glow

Känns ansiktet nästan lite grått och glåmigt? Motsatsen till det stavas glow och finns, turligt nog, att köpa i alla dess sminkformer. Applicera highlighter på ansiktets högsta punkter och du är good to go!

Highlighter-palett ”Strobe Of Genius Illuminating” från NYX (länk till Apprl).

Läs mer!
Nio matta läppglans som håller det de lovar
Redaktionens favoriter: Bästa ögonbrynsprodukterna under 150 kronor
14 smarta sätt att förvara ditt smink på

Foto: IBL