Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige

Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige

Om du trodde att vi hade sett nog av kändismakeup trodde du fel! Nu kommer Selena Gomez hyllade skönhetsmärke Rare beauty till Sverige! Här är allt du behöver veta om produkterna – och var du hittar den hajpade makeupen.
5 kändisars hårfärger genom tiderna
1:44

Efter reklamen: 5 kändisars hårfärger genom tiderna

(1:44)

Slå på ljud

Rihanna med Fenty beauty by Rihanna, Lady Gagas Haus laboratories, Kim Kardashians KKW och såklart Kylie Jenner med Kylie Cosmetics... Världen får inte nog av kändisbeauty! Näst på tur är Selena Gomez superhyllade märke Rare beauty, som snart hittar till de svenska butikshyllorna!

Sångerskan Selena Gomez lanserade märket redan förra hösten i USA, men nu får produkterna vingar och flyger över Atlanten för att även ta sig in på den Europeiska marknaden.

Selena Gomez och modeller med Rare beauty

I kollektionen finns bland annat en mist, eyeliner, färgade läppbalsam i åtta nyanser, rouge, läppstift, foundation i imponerande 32 nyanser, concealer, brynprodukter... Ja, allt för att skapa en fulländad makeup helt enkelt. Priserna går från 219 kronor till 399 kronor. Produkterna har redan fått lovande recensioner i USA där storsäljarna är den jordnära ögonskuggspaletten Discovery eye shadow palette, den utjämnande primern Always an optimist pore diffusing primer och foundationborsten Liquid touch foundation brush. Men om dessa sminkprodukter når Sverige är inte helt klart.

Fokuserar på psykisk ohälsa

Sminkmärkets vill, precis som namnet säger, fokusera på att alla människor är unika och Selena menar att Rare beauty handlar om att fira och lyfta det som gör varje person unik, samtidigt som hon vill ta bort de orealistiska ideal som finns. För varje såld produkt skänks en procent av intäkterna till märkets egna fond, Rare Impact, vars fokus är att lyfta frågor om psykisk ohälsa.

Läppstift från Rare beauty

"Den mentala hälsan är personlig för mig. Att räkna ut hur jag kan hantera min egen psykiska hälsa har inte alltid varit lätt, och det är något jag ständigt arbetar med och som jag hoppas att jag också kan hjälpa andra att arbeta", skriver Selena på märkets hemsida.

Här kan du hitta Rare beauty från Selena Gomez

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga. Från och med den 1:a juli kommer produkterna att finnas tillgängliga exklusivt på Sephora.

Relaterade artiklar
Nu är Barbiesminket äntligen här