Åtta sätt att använda highlighter på

Åtta sätt att använda highlighter på

Vem sa att highlighter bara är till för att ljusa upp dina kindben? Här är åtta andra sätt som du kan använda din multiprodukt på.

1. Som ögonskugga

Har du ingen ljus skimrig ögonskugga? Inga problem, använd en ögonskuggsborste, doppa i din highligter och applicera på ögonlocket.

2. På kinderna och i pannan

Highlighter är främst till för att appliceras på kindbenet, men prova att applicera den på äpplet av kinden och lite i pannan för att skapa en naturlig glow.

3. Brynbenet

Att applicera lite highlighter på brynbenet under dina ögonbrynen skapar en snygg glow som går ihop så snyggt med din highlighter på kindbenet.

4. Mixa med bodylotion

Nu inför sommaren känns en skimrig hud extra lyxigt. Har du inte en bodylotion med glow så kan du blanda din vanliga highlighter med bodylotion för att få till det snygga skimret.

5. Inte bara i ansiktet

Highlighter behöver inte bara användas i ansiktet. Att applicera den vid nyckelben och dekolletage funkar perfekt om du har en ganska öppen topp.

6. På nästippen

Om du vill få den där extra glowen på din sminkning men ändå inte för mycket, så är ett tips att applicera lite highlighter på nästippen.

7. Koppla ihop kindben och ögonlock

Om du vill ha mer glow än ”bara” på kindbenet kan du fortsätta highlightern upp mot ögonlocken.

8. Axlarna

Snart är det dags att använda toppar med öppna axlar, linnen och off shoulder-tröjor. Ett tips för att få dina axlar att synas lite extra i den fina sommarsolen är att ha lite highlighter på.

Läs även:
Så sparar du ut ditt hår snabbare
13 snygga kändisfrisyrer att inspireras av i vår
Guide: Så behandlar du olika typer av finnar

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Av: Vilde Merkesdal

Foto: Instagram