skådespelarna från vänner i en tavelram, och massa sminkprodukter på ett bord

Nu lanseras Vänner-smink: Köp Rachel och Monicas läppstift

Nu kan du köpa smink inspirerat av tv-serien Vänner. Det är Makeup revolution London som nu släpper en hel kollektion. Här kan du spana in Smelly cat-ögonskuggan, Rachels läppstift och ugly naked guy-highlightern.
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner
Slå på ljud

Vänner är tv-serien från 90-talet som ständigt är aktuell. Just nu är återföreningen av skådespelarna en het snackis och något fans världen över har längtat efter ända sedan beskedet kom för ett år sedan.

Specialavsnittet av Vänner skulle kommit ut i maj, men på grund av den rådande pandemin har inspelningarna fått skjutas upp. Ingen vet ännu när avsnittet kan spelas in, men streamingtjänsten HBO Max har meddelat fansen att de inte behöver vara oroliga.

”Både cast och produktion ser väldigt mycket fram emot att göra det här fortfarande”, skrev de i ett pressmeddelande tidigare i somras.

Ross läppglans och Rachels läppstift

För den som känner att längtan är outhärdlig kommer dock en tröst – nu lanseras nämligen Vänner-smink. Det är en kollektion av Makeup revolution London som släpps, och den innehåller allt från Rachel-läppstift till Smelly cat-ögonskuggor.

ett bord med lila duk fyllt av smink

I serien finns bland annat sex stycken läppglans, alla med namn från var och en av karaktärerna i serien. Vad sägs om Chandlers härligt ljusrosa nyans? Eller kanske Ross fushiafärgade läppglans?

Förutom läppglansen finns även tre olika läppstift, fyra ögonskuggepaletter samt en hel del accessoarer så som spegel, necessärer och scrunchies för håret. De som är trogna fans av serien kommer känna igen en hel del av namnen på produkterna så som Bing, thanksgiving, on a break och ugly naked guy.

HÄR kan du spana in alla produkter.

Julkalender med tema Vänner

Och för den som inte tycker att smink räcker för att täcka upp behovet av tv-serien, så finns det även en julkalender med tema Vänner som släpps den 27 oktober på sajten Amazon.

”Fira helgen med Vänner tillsammans med Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey och Phoebe med denna spännande adventskalender fylld med roliga Vänner-överraskningar.” skriver Amazon.

adventskalender vänner

I luckorna gömmer sig allt från prydnadsföremål till Monica Gellers hemliga recept, och tanken är att kalendern ska passa fans i alla åldrar.

Foto: TT, Amazon, Ulta

LÄS MER: 

Test: Vem i tv-serien Vänner är du?

6 saker som hände i Vänner som aldrig hade hänt 2020

Så blir specialavsnittet av Vänner – allt om återföreningen