NikkieTutorials.

Nikkie de Jagers fem mest ikoniska sminklooks som NikkieTutorials

Eurovision song contest-programledaren Nikkie de Jager är en av världens främsta sminkinfluencers, och miljontals människor ser alla hennes videos på Youtube.
Genom åren har NikkieTutorials blivit känd för sina dramatiska sminkningar och perfekta glam-makeup.
Vi har samlat hennes mest ikoniska sminklooks!
Tusse Chiza om modeintresset och manikyren
1:31

Efter reklamen: Tusse Chiza om modeintresset och manikyren

(1:31)

Slå på ljud

Nikkie de Jager är inte bara programledare i Eurovision song contest – hon är också en av världens främsta sminkinfluencers. Med över 13 miljoner följare på Youtube så har NikkieTutorials miljoner personer som ser alla hennes videos och följer hennes råd, rekommendationer och tips.

NikkieTutorials är inte den som förespråkar en lätt bas och en naturlig sminkning – i stället är det heltäckande och glam som gäller! Spana in några av hennes mest ikoniska looks här och låt dig inspireras eller bara fascineras.

1. The power of makeup

En sminkning som gjorde NikkieTutorials till en av de största är videon The power of makeup, där hon sminkar halva sitt ansikte och låter den andra halvan vara helt osminkad – för att visa hur stor skillnad smink kan göra för ett ansikte.

2. Snygg i grön

NikkieTutorials tycker egentligen inte om grön ögonskugga, men ibland doppar hon tårna i det gröna utbudet ändå – och wow så snyggt det kan bli då! Här har hon använt paletten Just my luck från Colourpop cosmetics.

3. Prinsessa i transfärger

Nikkie de Jager kom i början av förra året ut som transperson, och har sedan uppmärksammat det i flera av sina videos och sminkningar. Här sminkar hon sig till en ”transgender princess”, och använder sig av rosa och blått, vilket tillsammans med vitt är färgerna på transflaggan.

4. Cool smokey eye

Medan vissa av Nikkies looks kan kännas lite väl extrema för en vanlig fest, så kan man lättare inspireras av andra. Här har hon gjort en snygg svart bsotning av ögonen, och matchat med neutrala läppar – den perfekta festsminkningen.

5. Glammigt med glitterliner

Känns de mörka ögonen för dramatiska så kan man också inspireras av en julsminkning hon har gjort, som ju funkar året runt! Med röda läppar och eyeliner med glitter är man lätt festligast på släktmiddagen eller vinkvällen!

Relaterade artiklar
Därför älskar vi Tousin “Tusse” Chiza – 6 citat vi aldrig glömmer
Frida möter eurovision-aktuella tusse chiza: "det är lite läskigt"
Hatet mot Tusse efter bilden på Eurovision Song Contests Instagram