NA-KD släpper beauty!

Modejätten NA-KD lanserar eget beautymärke – veganskt och prisvärt

Modejätten NA-KD som hittills endast har lanserat kläder ger sig nu in på skönhetsmarknaden och lanserar ett helt nytt beautymärke – NKY/BTY. Nästa vecka släpper de första produkterna – som alla är helt veganska!

Modejätten NA-KD grundades för snart fyra år sedan och har sedan dess vuxit rejält på marknaden. Modevarumärket är kanske mest kända för att ofta samarbeta med influencers och låta profiler släppa sina egna kollektioner – något vi bland annat sett Therese Lindgren och Danny Saucedo göra. Men nu byter NA-KD riktning – nästa vecka lanserar de deras egna beautyvarumärke.

Märket heter NKD/BTY och är en makeupserie med produkter för ögon, bryn, läppar och ansikte. Enligt NA-KD är grundidén att acceptera sig själv och att skönhet ska handla om att känna sig bekväm med sin kropp. Samt att hylla den naturliga skönheten.

NA-KD lanserar beautymärke

Bland produkterna finns bland annat ett flytande läppstift som kommer i flera olika färger.

– Precis som med mode ville vi skapa en mer positiv upplevelse av kategorin för att säkerställa relevans för våra kunder. NKD/BTY står för idén att det inte finns några skavanker, utan enbart möjligheter att hylla det som är unikt med oss. Smink ska göra det möjligt att uttrycka sig utan att dölja din naturliga skönhet och skapa en look som är lika unik som du, säger NA-KDs Brand Director Natasha Billing.

Vegansk beauty till bra priser

Alla produkter är veganska och helt utan djurtester, och priserna kommer ligga mellan 150 och 450 kronor.

”Både NA-KD och företagets kunder har ett stort fokus på hållbarhet och det har därför varit självklart för företaget att utveckla NKD/BTY:s produkter helt utan djurtester och med veganska ingredienser i åtanke”, skriver de i pressmeddelandet.

NKD/BTY lanseras

Makeupserien innehåller nio olika beautyprodukter.

Vid lanseringen släpper NKD/BTY nio olika produkter – en ögonskuggspalett, ögonbrynsgel- och pennor, två olika eyeliners, glowkit, bronzer, flytande läppstift och läppennor.

Precis som tidigare kommer NA-KD även denna gång använda sig av influencers för att marknadsföra sina produkter, och i den här lanseringen kommer vi bland annat se Matilda Djerf och Amaka Hamelijnck. Beautymärket lanseras online 10 december. Här kan du hitta det då (reklamlänk från Tradedoubler).

Se några av produkterna nedan:

Bronzer från NKD/BTY

Bronzer, kommer även i en glowig upplaga.

 

Browgel från NKD/BTY

Browgel, kommer i olika färger.

 

Läppänna från NKD/BTY

Läppenna, kommer i olika färger som matchar de flytande läppstiftet.

 

Liquid lipstick från NKD/BTY

Flytande läppstift, kommer i olika färger.

Läs mer:

Webbshoppen NA-KD öppnar fysiska butiker