Artikeln innehåller reklamlänkar
Linn Ahlborg släpper parfym igen – här kan du hitta den

Linn Ahlborg släpper parfym igen – här kan du hitta den

Linn Ahlborg släpper nu en uppföljare av sin populära parfym Hotshot tillsammans med Nordicfeel. Den nya doften heter Hotshot But Hotter och här finns den att köpa.

DEN HÄR ARTIKELN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR. DU SOM ÄR UNDER 18 ÅR MÅSTE HA MÅLSMANS TILLSTÅND FÖR ATT HANDLA PÅ NÄTET. LÄS MER HÄR

Linn Ahlborg har tidigare lanserat parfymen ”Hotshot” som gjorde stor succé bland hennes följare och sålde slut direkt. Det var alltså en engångslansering och många har efter det skrivit till Ahlborg och frågat när hon ska släppa parfym igen. Dagen är här och nu har hon släppt sin andra parfym tillsammans med Nordicfeel, nämligen doften Hotshot But Hotter.

Parfymen Hotshot But Hotter beskrivs som en varm och stilren doft, samtidigt som den är elegant och exklusiv på personer som bär den. Den har lekfulla toppnoter av svartvinbär, mandarin och bergamott och kombineras med noter från hallon, jasmin och neroni. I basen finns vanilj och mysk som ger en elegant ton. En doft som både är cruelty free och vegansk.

Så skiljer sig nya parfymen från den gamla

Linn säger själv att hon ville skapa en mognare doft, eftersom hon blivit äldre sedan den förra lanseringen. ”Hotshot But Hotter är mer sofistikerad och stilren samtidigt som den känns lekfull. Nya doftnoter i parfymen är bland annat svartvinbär, mandarin, hallon och mysk”, säger Linn Ahlborg till Nordicfeel

Här kan du köpa Linn Ahlborgs senaste parfym:

Parfymen Hotshot But Hotter hittar du här (reklamlänk via Adtraction) (länk till Nordicfeel).

Vem som helst kan bära Hotshot But Hotter

Parfymen är till för alla och doften ska förmedla lycka, självsäkerhet och värme – något som Linn verkligen tycker att den förmedlar. ”Jag känner mig snygg, fräsch och kaxig när jag bär parfymen”, säger hon.

Redan igår hintade Linn Ahlborg om en ny lansering, och det var många som gissade på att det var just en parfym.

Foto: Instagram @linnahlborg

LÄS MER: 

Margaux Dietz släpper egna produkter: X By Margaux

Har du misslyckas med brun utan sol? Så gör du

Nu släpps Eau de Space parfym – med doft av rymden