Kylie-jenner-jul-sminkkollektion

Kylie Jenner släpper ny sminkkollektion inför jul och nyår

Är du ett fan av Kylie Jenners sminkmärke Kylie Cosmetics? Då kommer tomten extra tidigt till dig i år!

Julen närmar sig med stormsteg – och det gör också Kylie Jenners nya sminkkollektion. Inför de stora högtiderna i december lanserar Kylie Cosmetics nämligen helt nya produkter.

Redan nästa måndag, alltså den 19 november, släpps Holiday Collectionkyliecosmetics.com och som vanligt vid Kylies stora lanseringar gäller det att vara snabb om du vill klicka hem sminket.

https://www.instagram.com/p/BqIcghmHf0-/

Holiday Collection har en betydligt mjukare framtoning än fjolårets Naughty and Nice med sin frostiga paketering i ljusblått och vitt, dekorerad med glittriga snöflingor.

I släppet syns flera läppstift i såväl matt som metallic, kompaktpuder och ögonskuggor. Favoriten Lip Kit ingår såklart också i kollektion med en helt ny nyans, men än så länge har Kylie Cosmetics bara visat upp själva förpackningen på storsäljaren.

https://www.instagram.com/p/BqJc1pCHhwd/

På Instagram berättar Kylie Jenner att hennes personliga favorit ur kollektionen är paletten som består av en skimrande highlighter, rouge och kompaktpuder:

Definitivt den produkt som jag är mest pepp på. Den har verkligen blivit en viktig del av min sminkrutin”, skriver hon i Stories.

https://www.instagram.com/p/BqJbTKcHe27/

Vill du veta mer om produkterna från Kylie Jenners Holiday Collection? Håll utkik på kyliecosmetics.com den 19 november!

Läs mer:

Nu kommer ett av USA:s mest hyllade sminkmärken till Sverige

Se Kendall och Kylie Jenners väskkollektion för Walmart

10 sminkhörnor vi alla vill ha i vårt rum

Foto: Kylie Cosmetics//Instagram