Billie Eilish, Kylie Jenner, Rihanna

Hollywoodkändisarnas fantastiska hårförändringar

Billie Eilish har gått från korpsvart till isprinsessa medan Hillary Duff testar livet som smurf. Här är 11 fantastiska hårförändringar som Hollywood-stjärnorna gjort i år.
5 kändisars hårfärger genom tiderna
1:44

Efter reklamen: 5 kändisars hårfärger genom tiderna

(1:44)

Slå på ljud

I bland kan det upplevas som att kändisar byter färg och frisyr lika ofta som en annan byter underkläder, men med dagens fantastiska kvalité på peruker går det att fejka fram vilken frisyr som helst, och få den att se naturlig ut. 2021 har inte varit en besvikelse vad gäller fantastiska hårförändringar i Hollywood! Rihannas hår har blivit ännu punkigare, medan Billie Eilish har gjort en Lady Gaga 2.0 och kammat till sin tidigare galna frisyr. Vilken förändring är din favorit?

Demi Lovatos korta frisyr

Demi Lovato på röda mattan 2020 och 2021

Sångerskan Demi Lovato är inte rädd för att testa nytt, men faller ofta tillbaka på sitt långa, svarta svall. I år har vi sett Demi i allt från blont och kortklippt till pastellrosa längder med svart sidecut. Sångfågelns visade upp sin nya frisyr för första gången på iHeartRadio Music Awards i maj. Det var också första gången hen gick på röda mattan efter att ha kommit ut som icke-binär. Den nya frisyr fick många att tappa hakan och vi kan nu konstatera att hockeyfrillan är tillbaka!

Bella Hadids moneypiece

Bella Hadid
Instagram

Supermodellen Bella Hadid får såklart testa en hel del olika frisyrer (eller snarare peruker) i sitt jobb. Men modellen var inte sen med att hoppa på vårens stora hårtrend – moneypiece. Det vill säga att hårets främre parti har en annan färg eller ljusa slingor för att rama in ansiktet. Och visst känner vi vibbarna från det ljuva 90-talet?

Britney Spears rosa hår

Britney Spears

Britney släpper inte sitt långa hår, men testade tidigare i maj, livet med rosa barr. Och hon verkar gilla det nya håret! På Britneys instagramflöde slänger hon fritt med längderna i sina omtalade dansvideos.

Gwen Stefanis tvåfärgade hår

Gwen Stefani

Rött, blont, blått... Sångerskan och The Voice-jurydeltagaren Gwen Stefani har testat den ena färgen efter den andra, men det senaste åren har vi sett henne i blonda längder. Därför blev alla lite extra chockade när lugg och längder färgades svart, medan resten av håret lämnades blont.

Margot Robbies nya lugg

Margot Robbie

Margot Robbie gjorde stor succé när hon dök upp med både lugg och ny färg på håret på Oscarsgalan. Den beiga hårfärgen och luggen är två trendflugor i en!

Hilary duff färgar håret blått

Hilary Duff

Hilary Duff vågar visa att pastellfärger på håret inte alls bara är för gen Z. Det är däremot inte första gången som skådisen bär blått hår. Första gången hon hade smurfhår var 2015.

Billie Eilishs nya frisyr

Billie Eilish

Vi har länge förknippat sångerskan Billie Eilish med kolsvarta längder och neongrön utväxt. Men i en video hintar Billie om att det hela tiden har rört sig om en peruk! Under (den eventuella) peruken gömde sig ett blont svall med fantastiskt självfall och en trendig lugg.

Kylie Jenner i snedlugg

Kylie Jenner

På Kylie Cosmetics instagram fick den 25 miljoner följarna en chock när helt plötsligt alla bilder var raderade och det enbart fanns en bild på Kylie Jenner med ny frisyr! I bildtexten till bilden står det "something is coming" och visst är vi spända! Det vi vet är däremot att det Kylie gör, det gör alla, så bli inte förvånad om vi snart ser fylliga snedbenor var vi än kollar.

Rihanna klipper håret kort

Rihanna på röda mattan.

Rihanna har gjort en ordentlig hårresa genom åren – från sockersöta vågor till en betydligt tuffare look. 60-talets pixi cut har gjort en orolig comeback och det har vi bland annat Rihanna att tacka!

Katy Perry testar brunt hår

Katy Perry

Katy Perry har precis som Hilary Duff testat på det blåa barret, men var också före Britney Spears vad gäller rosa hår. Nu rockar sångerskan och jurydeltagaren till American Idol, ett långt och mörkbrunt hår och likheterna till Zooey Deschanel blev helt plötsligt ännu större.

Sophie Turner klipper lugg

Sophie Turner

25-åriga Sophie Turner som bland annat synts i Game of Thrones och X-men lämnade sidbenan och kapade luggen!

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Kylie Jenner i lugg – så har vi aldrig sett tv-stjärnan tidigare
Rihanna rockar kort-kort hår – inspirerad av 60-talets Pixie cut