Så färgar vi håret 2019

Hårtrenderna vi inspireras av 2019 – här är tre snygga looks

2019 års hårtrender hämtar inspiration från smör, kaffe och blommor!

Det finns tre starka hårtrender att lägga på minnet 2019, som är tre trevliga nyheter för dig som vill vara blond, brunett eller färga håret!

 

Butter Blond

https://www.instagram.com/p/Bqvrx6QI10G/

Precis som namnet antyder är butter blond, eller smörblond, en signal på att de kalla tonerna har fått konkurrens av varmare och gyllene toner i håret. Nyansen kommer naturligt för dig som har röda pigment i håret, har du askblont hår eller redan blekt in kalla blonda toner får du vara lite försiktig om du vill hoppa på trenden dock. Gyllenblonda pigment på kalla toner kan bli grönt. Prata med en frisör om du är osäker!

 

Cold Brew Brown

https://www.instagram.com/p/BnbpA5nn1Uv/

En rolig nyhet för alla brunetter (naturliga eller färgade) är cold brew coffee-looken. Namnet kommer av det kallbryggda kaffet och är en mörkbrun grund med kastanjebruna och tydligt definierade slingor. Looken ger volym och djup och passar både rakt och lockiga hår.

Pink Pastelle

https://www.instagram.com/p/BjX7AcsAbjE/

De rosa håret är här för att stanna! Våren 2019 låter vi de rosa tonerna hämta inspiration från blomstervärlden och skifta i mjuk pastell – och vi välkomnar dessutom en synlig utväxt. Trenden med gem stone-färgningar, där vi inspireras av kristaller och ädelstenar, håller också i sig.

Foto: Unsplash

Läs också:

Så får du längre hår snabbare

Har du rätt hårborste för ditt hår? Kolla här!