Harry Styles på grammisgalan

Harry Styles lanserar skönhetsmärke – det här vet vi

Från boyband-medlem till beautyguru – det är sant! Superstjärnan Harry Styles sägs nu ha registrerat sitt skönhetsmärke Pleased as Holdings Limited tillsammans med sin före detta assistent Emma Spring. Här är allt vi vet om det nya kändisbrandet.
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste
0:39

Efter reklamen: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

(0:39)

Slå på ljud

Selena Gomez, Lady Gaga, Rihanna, Miranda Kerr, Kylie Jenner och Kim Kardashian… Att kändisar släpper skönhetsmärken är nästan lika självklart som att en artist släpper ett nytt album. Trenden har även nått Sverige. Kolla bara på Bianca Ingrossos succémärke Caia, influencern Ida Warg som slog igenom med brun utan sol-produkter, men idag har breddad sortimentet och har både hår- och kroppsvård, och beautyinfluencern Wilma Holmqvist som gör megahyllade makeupborstar och nu även valt att satsa på hudvård.

Harry Styles skönhetsmärke

Nästa man på tur att släppa skönhetsmärke verkar vara ingen mindre än Harry Styles. Den före detta One direction-stjärnan har enligt Us Weekly nämligen registrerat varumärket Pleased as Holdings Limited som ett parfym- och kosmetikföretag i Storbritannien.

Harry Styles på Met gala

Harry Styles vågar testa sig fram vad gäller stil!

Det här vet vi om Pleased as Holdings Limited

Harry Styles har blivit en riktig modeikon. I slutet av 2020 såg vi honom pryda omslaget av Vogue iklädd klänning och kavaj och tidigare i år kom han till Grammisgalan med en fjäderboa runt halsen. En egen klädlinje hade kanske inte varit ett så otippat drag från herr Styles, men ska vi tro spekulationerna är det alltså skönhetsbranschen han väljer att gå in i.

I företagsbeskrivningen för Pleased as Holdings Limited, sägs bolaget vara registrerat som ett parfym- och kosmetikföretag, där Harry Styles står som direktör för verksamheten, men även hans före detta assistent Emma Stone ska finnas med på dokumenten där hon står som "company director".

Harry Styles på flygplats

Harry Styles har ofta snyggt målade naglar!

Om och när företaget faktiskt släpps är ännu inte helt klart. Harry själv har inte kommenterat något, men internet är eld och lågor över nyheten. Vågar vi hoppas på några snygga nagellack? Stjärnan själv är nämligen ett stort fan av färger på klorna!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige
Dejtar Olivia Wilde och Harry Styles? Här är allt vi vet om påstådda romansen