Artikeln innehåller reklamlänkar
Frida väljer skönhetsfavoriter

FRIDA listar! 12 skönhetsprodukter som vi älskar

Har du några beautyfavoriter? När vi lista våra kommer både ett knallrosa duschskum en fuktgivande läppmask och ett blomdoftande body mist med på listan.

Vilka skönhetsprodukter kan du inte vara utan? Vi på FRIDA har absolut några favoriter i hyllorna som vi älskar att använda. Det kan vara allt från en härlig bodymist till en kroppsscrub eller läppmask. Här listar vi beautyprodukterna som alltid finns i vårt badrumsskåp:

1. Body mousse från Rituals

Holy Crackle Mousse

Det här kroppsskummet från Rituals är helt fantastiskt. Den blir så skönt på huden med sin kylande effekt. Du lämnar duschen med en doft av persika och lilja. Här hittar du den (länk till Adtraction).

2. Nattmask med tea tree-olja

Tea Tree ansiktsmask

En vegansk mask från Body Shop som tar hand om din hy över natten, när du sover. Tea tree-oljan vårdar ojämnheter samtidigt som den rengör din hy. Här kan du hitta den. (länk till Awin.com)

3. Läppglans från Rituals

 

Juicy lips från Rituals

Ett superglansigt läppbalsam i en härligt rosa nyans. Låter dina läppar glänsa länge. Ett måste i väskan! Här hittar du den. (länk till Adtraction)

4. Glow till ansiktet

Drops of glow Bodyshop

De här dropparna från Body Shop ger dig ett riktigt härligt glow, utan att du behöver förnya din skönhetsrutin. Bara att blanda ner önskad mängd i din foundation eller applicera rakt på dina kindben för att få till ett naturligt vackert glow. Här hittar du den (länk till Awin.com).

5. Lekfullt skum till duschen

Playable foam Rituals

Detta skum från Rituals är underbart härligt att leka med i duschen. Du får ut en rosa skummig boll i handen att tvätta dig med. Det blir inte sämre av att doften är helt magiskt. Här hittar du den. (länk till Adtraction)

6. Citrusdoftande body butter

Body lotion citrus

Den här citrusbomben gör en alltid på gott humör! Ett helt underbart mjukt body butter som återfuktar huden rejält. Här hittar du det. (länk till Awin.com)

7. Vegansk rengöringsmousse

Ansiktsrengöring Indy beauty

Vi älskar känslan av denna rengöringsmousse mot ansiktet. Ett mjukt skum som rengör och återfuktar din hud på samma gång, från det veganska märket Indy Beauty. Här hittar du den (länk till Adtraction).

8. Läppmask från Rituals

Läppmask från Rituals

Ge dina läppar lite omsorg med denna underbara läppmask från Rituals. Fylld med bland annat aloe vera för att återfukta dina torra läppar. Här hittar du den (länk till Apprl).

9. Fruktig skrubb

Kroppsskrubb från Bodyshop

En härlig skubb för hela kroppen, från Body Shop. Gel-baserad med grapefruktdoft som tar bort döda hudceller och ger huden lyster. Här hittar du den (länk till Awin.com).

10. Body mist

Body mist från Rituals

Ett underbart kropps- och hårspray som ger dig en härligt blommig doft, hela dagen. Sakura-serien från Rituals har en söt körsbärsblomsdoft som vi bara älskar! Här hittar du den (länk till Adtraction).

11. Härligt läppglans

Isadora rosa läppglans

Ett underbart läppglans i peppig rosa färg. Twist-up från Isadora ger både fukt, volym och glans till läpparna. Perfekt till helgens fester. Här hittar du den (länk till Adtraction).

12. Vårigt nagellack

Rosa nagellack

Måla naglarna med den här underbara färgen och våren ÄR här. Fin både till vardag och helg. Här hittar du det (länk till Adtraction).

 

Läs mer:

Då släpps Selena Gomez sminkmärke Rare Beauty i Sverige

Tio världskända låtar som egentligen är covers

Så lagar du ditt trasiga smink snabbt och lätt