Artikeln innehåller reklamlänkar
Fem sminknyheter du måste testa

Fem sminknyheter du måste testa

Dags att uppdatera sminkväskan? FRIDAs redaktion har valt ut de bästa nyheterna just nu.


Miracle Contouring Palette från Max Factor (länk till Apprl).

Trodde du att contouring-trenden var död? Tänk om! I stället för att vara på tillfälligt besök har contouring-paletterna visat att de är här för att stanna. Den här nya varianten från Max Factor innehåller krämskuggor i åtta nyanser som det är väldigt lätt att jobba med.


Superstay Matte ink från Maybelline (länk till Apprl).

Vi älskar sminkprodukter med långvarigt resultat och Maybellines senaste tillskott i läppstiftshyllan håller vad den lovar. Det här är ett flytande läppstift som sitter som berget och finns i massa snygga färger att välja på.


Precise Roll-On Eyeliner från IsaDora (länk till Apprl).

Inte nog med att det är roligt att testa en ny typ av eyeliner (den har har ett litet hjul som rullar lätt över ditt ögonlock vid franslinjen) den håller dessutom hela dagen och är lika snygg som när du applicerade den.


Brush Crush 300 Powder från Real Techniques (länk till Apprl).

Är det möjligt att bli kär i en sminkborste? I så fall är det vad som har hänt i det här fallet. Real Techniques nya borstar har rosaglittriga skaft och rosa-lila strån.


Paradise White Primer från L’Oréal (länk till Apprl).

Testa att applicera en vit primer-mascara under din vanliga svarta – och du kommer se stor skillnad i längd och volym på fransarna. Den här varianten från L’oréal gör jobbet utan att klumpa eller torka för fort.

Läs mer!
Har du akne? Här är sex foundations för dig
Köpa smink för första gången? Här är produkterna du behöver!
13 sminkhörnor vi alla vill ha i vårt rum

Foto: IBL