Det här säger din hästsvans om hur du är som person

Det här säger din hästsvans om hur du är som person

Antingen är du väldigt medveten om hur du fixar till den här frisyren, eller så bryr du dig inte så mycket. Oavsett så säger din hästsvans en hel del om dig!

Har du någonsin funderat över hur du sätter upp din hästsvans? Kanske inte, men din hästsvans kan faktiskt visa hur du är som person. Känner du igen dig i något av de här alternativen?

Selena Gomez

Stram hästsvans

Gillar du att få till en stram, bakåtslickad hästsvans som Selena Gomez? Då är du helt klart en person som vet vad du vill ha. Du är inte rädd för att lägga tid och energi på saker – blir det bra så är det helt klart värt det! Vi gissar att du gärna lägger tid på att få bra betyg och på att få till snygga bilder till Instagram.

hastsvans-i-mitten

Hästsvans i mitten

Kör du gärna på en avslappnad, enkel hästsvans i mitten à la Kendall Jenner? Då är du en riktig trendsättare. Du lägger nämligen inte så mycket tid på frisyren, utan satsar hellre på kläderna. Du vågar gärna ta ut svängarna, och kan plötsligt få för dig att klippa av håret eller lägga en hårdare make up. Därför lägger du inte så mycket tid på din hästsvans, eftersom du snart kommer tröttna på den ändå. Är du kanske den i gänget som kommer med alla nya, smarta förslag? Vi blir inte förvånade. Du är ju sjukt idérik!

rufsig-hastsvans

Slarvig hästsvans

Föredrar du att slänga upp en högre, slarvig hästsvans som Gigi Hadid? Då är du en skön typ. Du håller dig gärna borta från drama och tar hellre saker med en klackspark. Kanske är du också ganska sportig? En snabb och slarvig hästsvans är mer något vardagligt än en frisyr för dig, men det betyder inte att du inte har stil. Du behöver nämligen inte anstränga dig så mycket, utan är alltid flawless oavsett vad du har på dig.

Läs också:
Så enkelt färgar du håret hemma – med papper
Piercade flätor är hetaste trenden på Instagram
Tutorial: Så gör du en half-bun (kändisarnas favoritfrisyr!)

Foto: IBL