Det här är världens bästa mascara – enligt Pinterest

Det här är världens bästa mascara – enligt Pinterest

Det kan kännas som en omöjlig uppgift att hitta den perfekta mascaran. Pinterest-användarna har däremot utsett sin stora favorit.

Om du tänker på din dröm-mascara gissar vi att den ska ge både längd, volym och böja fransarna. Går det ens att hitta?

Pinterest har nu tagit fram den mascara som är mest populär hos sina användare, det vill säga vilken mascara som har blivit pinnad flest gånger.

På förstaplats, efter att ha blivit pinnad över 61 000 gånger, hamnar Too Faced – Better than sex.

Men hur bra är den egentligen? FRIDA-redaktionen testade!

Vi hade väldigt höga förväntningar innan vi provade den första gången. Inte bara för att den är så pass populär utan också för att den beskrivits som att den ska ”skapa magi med dina fransar”. Därför är det lätt att bli besviken när fransarna får samma resultat som med många andra mascaror.

Det är absolut en bra produkt, som du kan bygga upp flera lager med. Den gör fransarna längre och de får bra med volym – utan att klumpa. Däremot finns det många andra alternativ där ute som faktiskt gör jobbet lika bra.

Vilken mascara som är bäst för just dig är individuellt eftersom vi alla har olika fransar som framhävs olika mycket beroende på borste och formula. För FRIDAs testpersoner var Better than sex inte det bästa som kommit i kontakt med deras fransar. Dessutom kostar den betydligt mer än många likvärdiga konkurrenter.

Här hittar du mascaran!

Läs mer!
Fyra enkla lösningar på dina mascara-problem
Tre saker att tänka på innan du köper mascara
Så väljer du rätt mascaraborste – utifrån hur du vill ha dina fransar

Foto: IBL