Annons

Annons

Ska Louis Tomlinson vara med i en fotbollsfilm?Louis Tomlinson är sångare, pappa och nu kanske även skådespelare. Ett erbjudande om en huvudroll i en film ryktas dyka upp när som helst.

Du kanske tror att killarna i One Direction skulle passa på att ta det lite lugnt under sin paus men så är det absolut inte. Förutom att Louis Tomlinson har blivit pappa så sägs det nu att han kanske har vägarna förbi en karriär som skådespelare.

Annons

Kolla in: 17 tatueringar inspirerade av One Direction (så fina!)

Enligt Daily Mail har Adian Butchart, en känd manusförfattare i Hollywood, sagt att Louis är påtänkt till huvudrollen i filmen om fotbollsspelaren Jamie Vardy. Hur coolt skulle inte det vara?!

Det är ingen hemlighet att Louis Tomlinson är ett stort fotbollsfan och han har till och med twittrat till Jamie Vardy när han slog ett rekord, så fint! Men ingenting är bekräftat ännu och det sägs att flera skådisar är påtänkta till rollen.

”Vi kollar in ett par skådisar. Zac Efron och Robert Pattinson är två favoriter men One Direction-sångaren Louis Tomlinson är också väldigt aktuell. Han är tydligen riktigt bra på fotboll, han kan spela teater och han är från South Yorkshire så dialekten är inte ett problem för honom” säger Adian till Daily Mail.

Vi håller tummarna att vi snart får se Louis Tomlinson på vita duken!

Läs också:
8 saker du måste veta om Freddie Tomlinson
Den är Danielle Campbells favoritlåt med One Direction
14 gånger One Direction skriver om sex

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar