Annons

Annons

Sjuka teorin om Spencer och Mary Drake i Pretty Little LiarsEn användare på Instagram har kommit på en teori om Spencer och Mary Drake i Pretty Little Liars som skulle kunna få allt att falla på plats.

I senaste avsnittet av Pretty Little Liars fick vi se Spencer Hastings sitta och titta igenom ett gammalt fotoalbum med bebisbilder, vilket fick många att fundera över vad som egentligen pågår. Och användaren @longlivekingwilden på Instagram kan ha en lösning på mysteriet.

Annons

Enligt fankontot skulle Mary Drake kunna vara Spencers mamma.

”Det skulle förklara varför Jessica hatade Spencer och varnade Ali för att lita på henne. Och varför den personen som hade smoking i dockhuset kändes bekant för Spencer”, står det i posten. Och kanske har det att göra med scenen då Spencer besöker Hanna när hon är tillfångatagen?

När Spencer besöker Hanna

”Det förklarar också varför vi alltid får hintar om att Spencer har varit på Radley mer än vad vi vet. Och varför Mona ville rekrytera Spencer till A-team i säsong två. Och varför alla har försökt skydda Spencer från början (hennes föräldrar, Melissa, Garret, etc.).”

Spencers dröm om en flicka på Radley – i rummet hon senare kände igen.

Dessutom har Mary Drake redan sagt till Spencer att de har mycket gemensamt – och varför skulle de annars ha det? Fankontot menar alltså att Mary skulle kunna vara Spencers mamma – vad tror du?

Läs även:
19 saker du nog inte visste om Pretty little liars
12 hetaste scenerna i Pretty little liars
19 saker från PLL som du helt glömt bort

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar