Annons

Annons

Sju typer du ALDRIG borde dejta

Sju typer du aldrig borde dejta.Det sägs att du måste kyssa många grodor innan du hittar drömprinsen. I verkliga livet handlar det snarare om att du förmodligen kommer stöta på en hel del nitlotter. Som de här till exempel…

Hen som…

1. … aldrig hör av sig
Att behöva sitta och vänta med mobilen i handen är aldrig kul. Speciellt inte när det går veckor mellan smsen. En person som är intresserad hör i regel av sig, det är ju omöjligt att låta bli när man tänker på någon hela tiden.

Annons

2. … raggar på din kompis
Här låter varningssignalerna högt. En person som flörtar med personer i din omgivning (eller någon annan också för den delen) ska du hålla dig ifrån. Hen är uppenbarligen inte redo för något seriöst, och är dessutom riktigt svinig.

3. … precis blivit singel
Om du är ute efter ett förhållande ska du inte satsa på någon som precis avslutat ett längre förhållande. Personen behöver förmodligen vara singel ett tag (obs! undantag finns så klart) innan hen är redo att hitta kärleken igen. Risken finns att du blir sårad då ni inte är på samma våglängd.

4. … får dig att känna sig osäker
Det är aldrig kul att hänga med en person som får dig att fundera över om du drar för dåliga skämt eller om dina kläder är rätt. Den du dejtar ska ge dig energi och få dig att känna dig snyggast i världen, absolut inte tvärtom.

5. … inte vill ha ett förhållande
När någon säger att de inte vill bli tillsammans med någon så stämmer det. Du kommer med största sannolikhet inte vara den som kommer att få hen att ändra sig. Om du vill gå från ”singel” till ”i ett förhållande” ska du lägga ner den här dejten ASAP.

6… bara fokuserar på sig själv
Visst är det attraktivt med personer som brinner för någon sport eller som har massor av vänner. Men om hen inte har några planer på att göra plats för dig i sitt liv kommer du alltid bli andrahandsvalet som hen träffar när det verkligen inte finns något annat att göra. Vilket det alltid finns.

7 … har osköna vänner
När du börjar dejta någon ny kommer förmodligen en hel del nya vänner på köpet. Ni behöver självklart inte blir BFF:s men hens vänner avslöjar en hel del om hur din crush är som person. Så dryga vänner är oftast lika med att hen också är det. Man blir som man umgås stämmer ganska bra här.

Läs även:
”Hur ofta är det normalt att ha sex?”
15 frågor som gör att ni blir kära i varandra
15 saker du borde veta om sex (innan du har det!)

Foto: Thinkstock

Annons
Annons


AnnonsLaddar