Annons

Annons

Sju saker vi vet om säsong fem av Teen wolfDen 29 juni har säsong fem av Teen wolf premiär och FRIDA taggar genom att samla sju saker vi vet om den kommande säsongen hittills!

1. Säsongens skurkar verkar bestå av doktorer
De nya skurkarna kombinerar forskning och det övernaturliga för ett okänt syfte som kommer att ställa Scott och hans vänner emot deras värsta fiender någonsin. ”Utomstående planerar att splittra flocken långt innan de tar examen”, står det i säsongens synopsis.

Annons

2. Lydias försenade examen.
Hon är smartast i klassen och kunde egentligen ha tagit examen förra året. Men hon beslutade att stanna med sina vänner. ”Hon har även kommit kommissarie Parrish närmare då hon försöker hjälpa honom med hans mystiska krafter.”

3. Vad är Parrish för någon övernaturlig varelse?
Han brändes levande och kom därifrån helt oskadad. Under säsongen kommer Parrish att försöka ta reda på vad han är för något, ofta tillsammans med Lydia. ”Parrish fortsätter med att leta efter förklaringen till hans övernaturliga krafter och de båda två är ovetande om faran som ständigt kommer dem närmare desto mer deras liv sammanflätas”, säger producenterna.

4. Kiras krafter
Hon har haft kontroll över sina krafter, men tanken på den ovissa framtiden gör dem aningen opålitliga. ”Hon är otroligt exalterad över sista året i skolan och att ta examen med ett gäng vänner som hon bryr sig om så mycket, men samtidigt har hennes Kitsune-själ andra planer för henne.”

5. Scotts nya vän Theo
Theo (Cody Christian från PLL) är en ny karaktär, men som Scott ska ha känt sedan tidigare. Han letar reda på Scott efter att få höra att han är en sann Alfahanne, men Stiles gillar honom inte.

6. Mason upptäcker det övernaturliga
Liams, som är ny i Scotts flock, bästa vän Mason har precis blivit introducerad i hela övernaturliga världen, men det kanske inte är en fördel för honom. ”Mason är redo för mer än bara en glimt av vad som faktiskt händer. Men han kan få den chansen tidigare än förväntat.”

7. Liams gamla fiende
En ny student som presenteras i serien är Hayden, Liams gamla ärkefiende.

Annons
Annons


AnnonsLaddar