Annons

Annons

Sju saker som du ALDRIG ska använda i din snippa

Saker du aldrig ska stoppa upp i snippan.Snippan är en av dina viktigaste kroppsdelar och det är viktigt att du är snäll mot den. Här är sju produkter som du aldrig ska använda i närheten av din snippa!

1. Olja
Många tror att det går att få bort dålig lukt från snippan genom att doppa en tampong i olja. Det här är dock ingen bra idé! Oljan kan nämligen förstöra miljön i ditt underliv, och i värsta fall få det att lukta ännu mer. Det är normalt att snippan ska lukta lite, men om du märker att lukten blir skarpare så är det bättre att du besöker ungdomsmottagningen för råd och hjälp.

Annons

2. Hårborttagningskrämer
Om du vill ansa ditt könshår så bör du hålla dig till rakhyvel eller vaxning. Hårborttagningskrämer är dock inte något som är bra att använda i underlivet. Huden runt snippan är väldigt känslig och krämen kan lätt skapa irritation där nere, även om det står att den är bra för känslig hud. Eller varför inte skippa det helt och låta håret växa som det ska? Det är ju faktiskt helt naturligt med könshår.

3. Ånga
Tydligen brukar vissa Hollywoodstjärnor få sina nedre regioner behandlade med doftande ångor. Eh?! Förutom risken att bränna dig så är det faktiskt totalt onödigt för snippan att bli ångad. Ju mindre produkter eller behandlingar du utsätter ditt underliv för, desto bättre. Ge den så lite uppmärksamhet som möjligt för att hålla den glad och nöjd!

snippa

4. Tvål
En snabb sköljning med mild tvål är all hygien du behöver, men tvätta endast utanför snippan och aldrig inuti. Det är dessutom bättre för din snippa att duscha än att bada, särskilt om du brukar bada i olja (se punkt 1).

5. Deodrant
Din snippa behöver inte dofta som en blomsteräng och att spraya deodrant skadar mer än hjälper. Parfymen i deodranten kan irritera ditt underliv och orsaka infektioner.

6. Duschvatten
I din snippa finns det gott om bra bakterier som håller borta de dåliga bakterierna. När du duschar upp i underlivet så sköljs de goda bakterierna bort och det förstör dessutom den naturliga balansen. Då kan du drabbas av vaginala infektioner, som svamp.

7. Mat
Att onanera är självklart helt naturligt, men det är ingen bra idé att blanda in livsmedel i din sexuella njutning. Om du stoppar in något i snippan som innehåller socker är det dessutom som att be om en svampinfektion. Glöm inte heller att allt du stoppar in i underlivet ska vara täckt med en kondom!

Läs mer om snippan:
Sex orsaker till att snippan kan lukta illa
8 saker du borde veta om snippan
Fråga FRIDA: ”Det kliar i underlivet”

Källa: Seventeen
Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar