Annons

Annons

Simon Cowell: ”Louis har inte dödat någon – han har gjort henne gravid!”Simon Cowell ryter tillbaka mot fansen som rasar efter nyheten att Louis Tomlinson ska bli pappa.

Nu har även Simon Cowell, mannen bakom One Direction, gått ut och sagt sitt om att Louis Tomlinson ska bli pappa. Och Simon, som själv har fått barn helt oplanerat, hade både ett och annat att ryta till om.

Annons

– Jag sade, ”Nu får du rycka upp dig. Du sitter i en riktigt bra sits för att kunna se efter ditt barn och inte tänka så mycket mer på det”. Men jag sade också att jag har fått en hel del dåliga nyheter genom åren, men det här är inte en av dem. Det här är hans business, men jag finns där för honom, sade han till tidningen The Sun.

Samtidigt passade han på att ryta till åt fansen litegrann, eftersom han tycker att mångas reaktioner är alltför hårda mot Louis och Briana Jungwirth, hans vän och mamma till barnet.

– Han har inte dödat någon. Han har gjort en tjej gravid. Det händer varenda dag i världen. Och igen, Louis har en fantastisk familj bakom sig, och det är något positivt, inte negativt, fortsatte han.

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar