Annons

Annons

Shawn Mendes: ”Jag har aldrig sagt att jag ville bli artist”Det är omöjligt att inte charmas av 17-åringen från Kanada. För FRIDA berättar Shawn Mendes om kändisskapet och sitt dåliga självförtroende.

Vad är det mest förvånande som du upptäckt med att vara popstjärna?
– Att det går så sjukt snabbt från att vara helt okänd i världen till att stå på en scen där 50 000 personer kommit för min skull, säger Shawn Mendes till FRIDA.

Annons

Du har tidigare berättat om ditt dåliga självförtroende, hur kan du ändå stå på stora scener och verka så självsäker?
– Jag måste hela tiden påminna mig själv under varje konsert att 2 000 personer faktiskt dök upp och kom för att se just mig spela. Jag kan inte låta mitt dåliga självförtroende stoppa mig.

#tbt: Allt från Shawn Mendes senaste spelning i Sverige

Vilket var ditt drömjobb som barn?
– Jag ville jag bli arkitekt, det ville jag jättelänge. Sedan ville jag bli skådespelare och gick på olika lektioner i skådespeleri. Jag har aldrig sagt att jag velat bli artist, men en dag bara hände det och nu känns det självklart att jag ska hålla på med det här.

Du skriver de flesta av dina låtar själv, vilken är din favorittext av alla du skrivit?
– Oj, vilken svår fråga! Det är som att fråga en mamma vilken som är hennes favorit av sina barn. Min favorit blir nog This is what it takes där texten handlar om att en person i relationen säger ”du borde inte vara med mig för jag är så jobbig” och då säger den andra att den är villig att få det jobbiga på köpet bara för att få vara med personen.

Läs också:
Se Shawn Mendes debut som skådespelare
Spana in Shawn Mendes cover på One Directions History
Shawn Mendes blir modell

Av: Johanna Bengtsson
Foto: Universal Music

Annons
Annons


AnnonsLaddar