Annons

Annons

Shawn Mendes: ”Det här letar jag efter i en flickvän”Shawn Mendes är en av de mest eftertraktade singlarna i kändisvärlden just nu. Men vad letar han egentligen efter i en flickvän? FRIDA har tagit reda på det!

Shawn Mendes är en av de gulligaste killarna i kändisvärlden, men trots det är han fortfarande singel. Han verkar inte ha någon större brådska med att hitta någon, men trots det har han en tydlig bild av vad han letar efter i en tjej och vad han absolut inte vill ha.

Annons

När han gick på röda mattan till Billboard Music Awards fick han flera frågor om sin relationsstatus och då avslöjade han bland annat att han är singel, men att det säkert finns flera tjejer som skulle passa som hans flickvän där ute. Han berättade även vad han letade efter i en tjej:

Gilla FRIDA på Facebook

”Jag kan tänka mig att dejta en skådespelerska, en tjej som tar selfies i badrummet, en tjej som gillar Harry Potter eller någon som gillar sallad.”

Läs mer: Shawn Mendes magiska cover på One Directions låt History

Det låter som en beskrivning som skulle kunna passa in på väldigt många tjejer runtom i världen. Kanske på dig?! Shawn avslöjade dock vad han absolut inte tycker om:

”Jag är definitivt inte okej med tjejer som har, eller som på selfies försöker få till, fish lips. Snälla, undvik fish lips!”

Bra för dig att veta, om du vill ha en chans hos sötnosen Shawn alltså!

Läs mer:
14 gifs som beskriver livet som Shawn Mendes flickvän
Shawn Mendes: ”Jag vill göra musik med Niall Horan”
Video: Se Shawn Mendes debut som skådespelare

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar