Annons

Annons

Sex smarta Twitterhacks du behöver i ditt liv

twitter hacks


Twitter är stället där alla kändisar hänger - därför hänger vi också där. Här är 6 smarta hacks för att bli vassare på Twitter!

1. Schemalägg dina tweets

Om du vet på förhand att du vill twittra något i morgon eller kanske om tre dagar, men är rädd att glömma bort det – schemalägg din tweet med hjälp av Tweetdeck! Ett superknep för den glömska.

Annons

2. Använd emojis när du twittrar på datorn

När du twittrar på din telefon kan du lägga in hur många emojis som helst utan problem, men inte på din dator. Förrän nu! Gå in på iEmoji, kopiera din favoritemoji och klistra sedan in i tweeten.

Läs också: 5 smarta hacks du bara MÅSTE känna till på Snapchat

3. Se ett samtal mellan två personer

Två personer kan ha en riktigt lång konversation på Twitter och du vill självklart ta del av den. Gå in på Conweets , fyll i de två personernas användarnamn och frossa bland samtalen.

4. Twittra till din idol – när hen är aktiv!

Om du vill att din idol ska märka dig på Twitter måste du vara snabb på bollen, för hur ska Justin eller Harry märka just din tweet några timmar efter de twittrat själva? Kolla in IFITT och fixa så att du twittrar till just din idol precis efter att hen själv twittrat. Vi håller tummarna att de märker just din tweet!

Läs också: 12 grejer bara selfie-älskare förstår

5. Få mer än 140 tecken

Det kan vara svårt att få fram det man vill ha sagt på bara 140 tecken. Gör så här: skriv din extralånga tweet i anteckningsappen i din mobil, ta en skärmdump och lägg upp den som en bild på ditt Twitterkonto. Ett enkelt sätt att säga mer än vad som egentligen får plats.

6. Twittra från fler användare

Du kanske har fler konton – ett som fangirl och ett privat? Oavsett vilka dina konton är så behöver du inte logga ut från det ena för att använda det andra. Genom Tweetdeck kan du skriva en tweet och sedan välja vilket konto du vill twittra från. Sparar mycket tid!

Foto: ABC

Annons
Annons


AnnonsLaddar