Annons

Annons

Sex sexiga onanitips (som du kanske inte har testat innan!)

onanitips tjejer

Sex grymma onanitips för tjejer.Vill du ha tips på nya sätt att onanera och få onanitips med det lilla extra? FRIDA listar sex nya onanitips som du kanske inte har testat tidigare.

1. Bygg en hel hög med täcke och kuddar och jucka loss i sängen. Knyckla ihop en filt, t-shirt, handduk eller lägg en sprayflaska eller boll längre ner i högen om du vill ha lite motstånd och tycker sängkläderna är för mjuka.

Annons

2. Stöna eller skrik högt och låt njutningen styra när du känner dig bekväm. Om någon är i närheten och du inte vill höras kan du borra ner huvudet i kudden eller testa att vara helt tyst, det kan kännas lite extra pirrigt.

3. Om du har eller vill köpa en sexleksak: döm den inte direkt om det inte är skönt. Det krävs lite övning. Våga testa dig fram!

Fråga FRIDA: ”Jag vill ha fler sköna onanitips”

4. Kolla runt omkring dig, nästan allt (som inte har vassa kanter) går att onanera mot. Badkarskanten och handfatet är skönt för dig som behöver lite hårdare beröring mot klitoris. Även rundade handtag på byråer och dörrar funkar bra om de är i en behaglig höjd.

5. Det kan vara skönt att gnida kroppen mot olika saker. Om du ligger i sängen kan du rulla ihop täcket till en lång rulle och sedan krama, gnida, vagga och jucka mot den.

6. Om du gillar att fantisera om att du inte är ensam när du onanerar kan det vara upphetsande att låtsas jucka mot en partner. En stol med en kudde på, ett armstöd eller en kudde mellan benen i sängen är perfekt att ”rida” på. Samtidigt kan du komma åt att smeka både klitoris och dina bröst. Perfekt!

Läs mer om onani:
Sex onanitips som gör det ännu skönare
Onanitips för dig som vill njuta på egen hand
4 sköna onanitips med saker du har hemma

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar