Annons

Annons

Sex frågor vi ställer oss efter senaste PLL-avsnittetDet blir bara mer och mer spännande i Pretty little liars. Här är fem frågor vi ställer oss efter senaste avsnittet.

1. Okej – är ”A” verkligen en tjej – eller är det bara ett villospår?pllVi tappade hakan när Aria äntligen fick en bild på ”A”, men är det verkligen så att ”A” är en kvinna med bröst, eller är det bara ett sätt att lura oss på? Samtidigt har vi en känsla av att det skulle kunna vara en tjej, och Marlene King, en av PLL-producenterna, har avslöjat att vi faktiskt ska få veta vem ”A” är innan sommaravslutningen.

Annons

2. Är Sara Harvey ”A”?pllVi kan inte låta bli att tycka att Sara Harvey döljer lite för mycket. Varför får vi aldrig egentligen veta något om henne, och varför skulle ”A” ha satt henne i dockhuset från första början – hon har ju inget med de andra att göra egentligen? Frågan är om inte hon skulle kunna vara ”A”… Kolla in hennes hår på bilden här ovanför förresten – är inte det någon vi har sett förrut?

3. Vad är grejen med Lesli?pllDet har avslöjats att Lesli kände Bethany Young och att hon dessutom var på Radley samtidigt som Charles DiLaurentis. Hon är dessutom desperat att röja undan alla spår kring hennes vistelse på mentalsjukhuset. Vi är helt säkra på att hon har ett finger med i spelet – och att hon vet mer än vad vi tror ännu.

Läs också: Quiz: Vem i Pretty little liars är du?

4. Är CeCe Drake ”A”?pllMånga fans har spekulerat i om CeCe Drake (tänk på initialerna – Charles DiLaurentis har samma!) är ”A”. Hon har varit red coat, hon har en black hoodie – och hon har motivet.

5. Var har Mona varit?pllHar Mona ännu en gång med ”A” att göra? Mona försvann spårlöst efter sjukhusvistelsen, och vi undrar vad hon egentligen gjorde under de första avsnitten.

6. Vad har hänt med Jenna Marshall?pllVi har faktiskt inte fått se Jenna Marshall sedan början på säsong fem – kan det vara för att hon har varit upptagen med att göra tjejernas liv till ett helvete i dockhuset?

Foto: Abc Family

Annons
Annons


AnnonsLaddar