Annons

Annons

Sex frågor alla Pretty little liars-fans vill ha svar på NUEfter det första avsnittet av Pretty little liars säsong sex har vi lämnats med ÄNNU fler frågor än tidigare. Här är sex frågor vi vill ha svar på NU!

1. Okej, seriöst – vem är Charles?!
Charles DiLaurentis är nästan mer av ett mysterium nu än vad han var tidigare. Är han ens ”A”? Och varför är han så besatt av Ali? Har han en koppling till familjen DiLaurentis?

Annons

2. Vad sjutton är fel på Charles?
Visst, han har stalkat och förstört tjejernas liv under fem säsonger, men vad är egentligen fel på honom? Det senaste avsnittet avslöjade ju att han har blivit HELT sinnessjuk och argare än någonsin. Visst, när han hotade tjejerna med sms om deras hemligheter, men att låsa in dem i ett dockhus och att sätta Mona i ett hål?

3. Har Andrew ens något med saken att göra?
Av erfarenhet känns det ju onekligen som att Andrew Campbell inte alls har något med ”A” att göra. Han är utpekad, vilket oftast brukar betyda att det inte alls är han, och att han har en bra förklaring. Men varför är han också så besatt av tjejerna?

4. Vem är den sjätte tjejen?
Varför satt Sara Harvey i dockhuset, och vad har hon med de andra tjejerna att göra? Är hon ens Sara på riktigt?

5. Vad var överraskningarna?
När tjejerna återvände till sina rum i dockhuset överraskades de med något som vi tittare inte fick veta vad det var. Vad kan det ha varit som ärrade dem så svårt?

6. Vems kropp låg i tunnan?
Det är inte Mona – hon lever. Det är inte Sara Harvey heller. Och varför hyrdes lagret i Hannas namn? VI VILL HA SVAR!

Foto: Abc Family

Annons
Annons


Annons
Laddar