Annons

Annons

Selena om den värsta tiden med Justin: ”Ingen visste allt!”Selena Gomez har berättat allt om sitt förhållande med Justin Bieber i en öppenhjärtig intervju.

Det var i en intervju med tidningen Vogue som Selena Gomez valde att berätta allt om sitt tidigare förhållande med exet Justin Bieber. Selena förklarar att hon kände sig utelämnad när allt kretsade kring hennes privatliv.

Annons

Crazy throwback

Ett foto publicerat av Justin Bieber (@justinbieber)

”Under en period var mitt privatliv det folk pratade mest om. Ingen visste allt, och de kunde bara anta saker”, förklarade hon om tiden med Bieber.

Gilla FRIDA på Facebook

”Jag ville göra det jag älskar”, fortsatte hon och syftade på musiken, ”Men allt det här andra gjorde att musiken hamnade i skuggan. Så folk gjorde det svårt för mig att bli tagen seriöst”.

Justin Bieber Selena Gomez

Justin och Selena på den gamla goda tiden.

Selena berättar också i intervjun att hon är singel i dag och att hon har svårt att dejta utanför sin kompiskrets.
”Folk tror att det är dumt att dejta mig. Ingen vill kasta sig in i en situation där de blir så igenkända i media”, sade hon också.

Slutligen berättade hon att hon söker efter en lugn och avslappnad partner i framtiden, gärna någon som jobbar som manusförfattare eller skådespelare. ”Men den typen av killar är rädda för mig”, avslutade hon med ett skratt.

Läs även:
Därför ryktas Justin Bieber planera sin egen begravning
Justin Bieber har fotats naken igen – med sin påstådda flickvän
Det har Justin Biebers låtar lärt oss om livet

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar