Annons

Annons

Se senaste trailern för Pretty little liars säsong 7Snart har Pretty little liars säsong 7 premiär! Det finns redan flera trailers ute som visar att det kommer att bli en spännande säsong. Här kan du se den senaste!

Pretty little liars är en serie som är välkänd för att kasta oss in i ovisshet efter ovisshet. För ärligt talat, vem har snygga naglar när Pretty little liars sänds? Ingen! I den tidigare trailern för säsong 7 såg vi två blonda tjejerna sväva i fara: Alison och Hanna.

Annons

Läs: Fyra teorier om Pretty little liars säsong 7

Efter den senaste trailern (som du kan se här nedan) spekuleras det i om Hanna faktiskt kommer att dö i säsong 7. När du tittar på trailern kommer du att förstå varför det är fullt möjligt att tjejerna i serien kommer att bli en mindre i kommande säsong.

Läs: Då börjar Pretty little liars säsong 7 (som vi längtar!)

I trailern kan du se Hanna släpas, till synes livlös, längs en korridor. Det här såg du visserligen redan i säsongsavslutningen av säsong 6, men i trailern får du se när Aria får ett sms från Uber A där det står ”Klockan klämtar för Hanna”. Precis efter hör du klockan ringa och du får se en blond tjej som hänger i kyrkklockan, och visst är det Hanna? I slutet får du även se tjejerna begrava någon…

Spana in trailern här nedan (om du vågar):

#SAVEHANNA

Läs mer om Pretty little liars:
Se första trailern för Pretty little liars säsong 7
19 saker du nog inte visste om Pretty little liars
Det blir bröllop i Pretty little liars säsong 7

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar