Annons

Annons

Se när Justin Bieber skäller ut ett fan inför hela publikenMitt under en konsert i fredags avbröt Justin Bieber uppträdandet och skällde ut ett fan i publiken. Det här var anledningen.

Det har hänt mycket för Justin Bieber den senaste tiden. Du har väl inte missat att han ramlade ner i ett hål när han spelade i Kanada, att han hamnade i ett otäckt slagsmål efter en basketmatch och att han har tvingats ställa in flera konserter?

Annons

WHAT?! Hon ryktas vara Justin Biebers nya flickvän

Tidigare har han också skällt sina fans under spelningar. Och nu har det hänt igen. Det var i fredags när Justin uppträdde i New Jersey som han blev arg när någon i publiken kastade upp en present till honom på scenen. Vad det var för present? En hatt!

”Ta den här stunden och lyssna på låten istället för att kasta upp en hatt eller vad det nu är på scenen. För jag vill förmodligen inte ha skiten” sa Bieber och sparkade sedan ner presenten i publikhavet.

Snabbt efteråt ursäktade han sig och förklarade för sitt fan att hen helt enkelt förstörde ögonblicket. Vad tycker ni? Gick han över gränsen? Spana in videon nedanför!

Läs också:
Då släpper Justin Bieber sin helt nya låt
Justin Bieber släpper egna emojis (se dem här!)
Från då till nu: Här är Justin Bieber karriär

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar