Annons

Annons

Scooter Braun om Justin Bieber: ”Jag trodde att han skulle dö”Justin Biebers manager Scooter Braun berättar om Biebers svåraste dagar - och att han trodde Justin skulle dö.

För lite drygt två år sedan var Justin Biebers liv totalt urspårat. Han greps för rattfylla, testade droger och hade problem med alkohol. Nu berättar hans manager Scooter Braun om hur orolig han var för stjärnan.

Annons

Justin Bieber om depressionen: ”Jag kämpar för att ta mig igenom dagarna”

”Jag ville inte låta honom turnera. Han ville göra det, men jag kände ärligt talat att han kunde dö om han gav sig ut på vägarna”, säger Scooter till New York Times.

Trots att Scooter försvarade Justin när allt var som värst, och menade att han bara betedde sig som en vanlig tonåring, berättar Scooter nu att han var riktigt rädd för att något skulle hända honom.

Lista: 13 stadier du gick igenom när du fick veta att Justin Bieber kommer till Sverige igen

”Det var mycket värre än vad folk förstod. När Justin är redo kommer han själv berätta vad han gick igenom. Det är mycket jobbigt att se någon man älskar och bryr sig om gå igenom det här. Jag är så oerhört glad att allt är över”, fortsätter han.

Scooter berättar att han är glad över att Justin är på rätt spår igen, och att han mår bättre nu. Men han avslöjar också att Justin själv bestämde sig för att ta tag i sitt liv.

Läs mer:
Lista: 11 peppande citat av kändisar som boostar ditt självförtroende
Bildextra: Justin och Selena återförenades på stan
Video: Justin sjunger ”My girl” till Selena

Annons
Annons


AnnonsLaddar