Annons

Annons

Samir & Viktor: ”Vi badar nakna om vi vinner”FRIDA träffade Viktor Frisk för att prata om Mello och den gången han på ett hotell låste ute Samir som var helt naken.

Samir & Viktor släppte sommaren 2014 sin första singel Success som gjorde just det – succé. De har efter sin första singel gett ut ytterligare två låtar: Groupie och Saxofuckingfon. Förra året gjorde de mellodebut med Groupie och nu tävlar de i Andra chansen med låten Bada nakna. Trots det roliga namnet på låten har den en seriös innebörd.
– Den här har en lite djupare berättelse än våra tidigare låtar. Många kan nog känna igen sig i den, säger Viktor Frisk.
Inför Melodifestivalen förra året berättade Samir och Viktor för FRIDA att om de skulle vinna hela tävlingen, så skulle de springa nakna och dansa magdans. Även i år kan duon ge ett löfte som de lovar att uppfylla om de vinner.
– De får hela paketet i år. Haha nej jag skojar bara, vi får väl bada nakna någonstans så det blir typ samma löfte som förra året, säger Viktor.

Annons

Video: Då älskar Samir och Viktor varandra som mest

Press att leverera
De fyra låtar som duon gjort har blivit populära hits som legat högt på bland annat Spotifys topplista. Men killarna låter inte pressen ta över utan fokuserar på upplevelsen.
– Det gick så himla bra förra året och vi är jättenöjda med vår insats. Självklart känner vi lite press över att leverera, men vi försöker lägga fokus på att ha roligt och göra vår grej till 100 procent. Det är det viktigaste.
Samir och Viktor uppträder och reser mycket tillsammans. Trots att de tillbringar mycket tid med varandra så är de bra på att hålla sams och ta tid till att vara själva.
– Vi kommer ju lite i ett paket och umgås väldigt mycket med varandra. Men vi har ju också våra egna varumärken så vi sitter ju inte ihop liksom. Vi umgås mycket på spelningarna vilket gör att det kan vara skönt att få vara lite själv ibland också.

Låstes ut naken
Viktor fortsätter:
– Vi har starka personligheter så det är klart att vi bråkar lite ibland men det hör till. Jag tycker det hade varit konstigt om vi aldrig bråkade. Men vi håller mest sams.
Killarna delar många minnen tillsammans och när Viktor får frågan om vilket deras sjukaste minne ihop är så är svaret allt annat än självklart.
– Alltså om jag ska gräva i någon slags databas med alla sjuka minnen vi har så är det många. Men ett av de sjukaste var nog när vi var på ett hotell i Helsingborg och jag låste ut Samir helt naken. Han fick stå där en stund och var inte jätteglad, haha. Det var sjukt kul och han har dessutom gjort sådana saker mot mig också så jag är inte så elak som jag låter, säger Viktor.

Missa inte:
Samirs kärleksförklaring till fansen
Samir Badran säljer sin lägenhet
Viktor Frisk avslöjar sitt största beroende

Av: Josefin Forsell
Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar