Annons

Annons

Samir & Viktor stoppas av Dolly Style: ”Det är skittråkigt!”I kväll uppträder Samir & Viktor och Dolly Style i Andra chansen i Melodifestivalen. Men killarna fick hejda sina specialeffekter på scenen, på grund av Dolly Style.

Det har varit mycket teknikstrul inför Andra chansen av Melodifestivalen, som hålls i kväll, skriver Nöjesbladet. Bland annat kom Samir & Viktors rök på scenen ut för sent, och när de ville ändra på sin show fick de ett nej av SVT. Samir Badran berättar för Nöjesbladet att han och Viktor ville ha konfetti under uppträdandet, vilket stoppades.

Annons

”Vi fick höra att de flesta andra har konfetti, det blir krock när Dolly Style som är våra konkurrenter kör det precis innan oss. Det är skittråkigt, jag vill ha konfetti, men det blir inget”, säger han.

”Dessutom går vatten och konfetti inte så bra ihop. SVT tycker inte om att städa så mycket”, säger Viktor Frisk i samma intervju.

Åtta artister gör upp om fyra finalplatser i Friends Arena i Melodifestivalen i kväll. Artisterna som tävlar i kväll är Panetoz, Molly Pettersson Hammar, Albin & Mattias, Boris René, Isa, SaRaha, Dolly Style samt Samir & Viktor.

Läs också:
Bildextra: Häng med hem till Samir Badran
Video: Då älskar Samir och Viktor varandra som mest
Awww! Samir Badrans kärleksförklaring till alla fans

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar