Annons

Annons

Här teasar Samir Badran om en ny låt (han rappar!)Fansen går bananas när Samir framför den här låten live. Och hur mycket vi än letar verkar den inte finnas någon annanstans! Spana in klippen!

Samir och Viktors nya låt Fick Feeling har gjort succé i både Sverige och Norge, men nu undrar vi om ännu en låt är på g. På Instagram har nämligen Samir postat flera videos där han sjunger en låt vi aldrig har hört förut. Och låten skiljer sig enormt mycket från de andra låtarna han gjort tillsammans med Viktor…

Annons
Samir framför en grym bra låt live – men vart hittar vi den sen?

Samir framför en grym bra låt live – men vart hittar vi den sen?

I klippen syns han nämligen rappa. Och han gör det ju grymt bra – eller hur?! Själv säger han att han har gjort det sedan han var 13 år. I kommentarsfälten exploderar nu frågorna, där alla undrar: VAD heter egentligen låten?!

?? #förstagången #nylåt? Kan inte sjunga men rappa kan jag fan azzzzzzzz ?

Ett filmklipp publicerat av Samir Badran (@samirbadrans)

I klippet nedan syns han framföra den live i Helsingborg. Och nu vill alla veta vart de kan hitta låten. Tydligen så har den inte släppts ännu.

Som sagt började rappa när jag var typ 13 år gammal och fick köra lite för publiken i helsingborg! Tack @elinpriive för videon. ☀️???

Ett filmklipp publicerat av Samir Badran (@samirbadrans)

Samir skrev låten när han var yngre, och vi som fansen väntar med spänning på att få höra hela. Samir lämnar oss med så många frågor. Vad heter låten? Vart hittar vi den? Och varför verkar den inte ha blivit släppt ännu? Det här skulle ju helt klart kunna bli nästa sommarplåga!

Foto: @samirbadrans, IBL

Läs även:
Samir Badran skadad – hämtades med ambulans
Samir och Viktor har släppt sin nya sommarplåga
Bildextra: Samir Badran säljer sin lägenhet

Annons
Annons


AnnonsLaddar