Annons

Annons

Så vill Danny Saucedo stoppa mobbning i skolanDanny Saucedo har tagit till sociala medier för att sprida sitt budskap om att stoppa mobbning.

Redan förra veckan medverkade flickvännen Molly Sandén i en uppmärksammad video om skolstarten, som handlade om hur många har ont i magen på grund av mobbning (se den här). Nu hänger även Danny Saucedo på, och han menar att meditation är lösningen på mobbning.

Annons

Danny skriver på Instagram att barn och ungdomar är osäkra, och att om de mådde bättre i sig själva skulle inte mobbning förekomma i skolor.

Gilla FRIDA på Facebook

”Mobbning skapas av att folk vill känna gemenskap med varandra och gaddar ihop sig mot något lätt byte för att skapa band med varandra. Tragiskt men sant. Jag har en stark tro om att; om barn/ungdomar och även vuxna på sina arbetsplatser mådde bättre i sig själva så skulle ingen behöva mobbas.”

”Och hur ser man till att må bättre? Jo, genom meditation och reflektion. När man känner sig själv och ägnar tid för sitt inre välbefinnande så finns det inte utrymme för att trycka ner andra i vardagen”, skriver han, och vill att skolor i Sverige ska sätta meditation på schemat.

Foto: Instagram.com/dannysaucedo

Annons
Annons


AnnonsLaddar